...
Napisał(a)
moze taki fryz sie podoba szitowi?
...
Napisał(a)
m.sport.pl/sport/1,124668,13468661,Fryzura_Andrew_Bynuma___najbardziej_zczubowy_temat_.html
prz jakbyś nie miał pomysłu na fruzure.
prz jakbyś nie miał pomysłu na fruzure.
...
Napisał(a)
Cale nogi
trening po trzecim posiłku
30 min przed:
bcaa 13g
kawa
Trening:
Platz przysiad 6x8 + 4 regresy (+ 10kg)
8 x 70
8 x 80
8 x 90
8 x 100 < film
8 x 110
8 x 120
8 x 130 - 4 z pomoca
+regres
16 x 100
15 x 90
15 x 80
20 x 70 < w tej serii schodzilem maxymalnie nisko
Wykroki z hantelkami 3x10
20 x 3 x 10s
"Prostowanie" nóg : 3x15 ze szczytowym napieeiem i maksymalnie zwolnionym negatywem
2 x 15 x 45kg
1 x 20 x 45 < masakra
MCNPN z hantlami 5 x 14p
14 x 20
14 x 30
14 x 30
14 x 30
14 x 30
Uginanie lezac 5 x 12p to samo co prostowanie, wolny negatyw, max spiecie
wszystkie serie po 35kg (5kg wiecej)
Łydki:
Jedna wielka Gigant seria, wszystkie serie bez ani jeden sek przerwy, polecam < miazdzy łydki
30 obunóż
20 jednonoz
30 obunóz
15 jednonoz
25 obunoz
15 jednonoz
20 obunóż
10 jednonoz
Brzuch:
Podciaganie kolan do klatki na drazku 4 x 20
spiecia lezac 3 x 15
Filmy:
siad 100kg
Miska:
-100g p.owsiane, 5 jaj, 10ml oleju rzepakowego
-50g platkow owsianych 2 Jaja, 15ml oliwek
-(przed t) 150g ryzu 200g mintaja, 30ml oliwek, salatka pekinska
-(po t) 150g ryzu dlugoziarnistego, 200g watrobki, papryka, pomidor
-50g platkow owsianych, 2 jaja, 15ml oliwy z oiliwek
-250g twarogu, 20ml oleju lnianego. pomidor
Suplementacja:
40g C-6 po treningu
13g BCAA przed treningiem
Uwagi:
Zayebisty trening dołożone w siadach, technicznie też fajnie bylo, po wszystkich ich seriach nie mialem juz sily na nic ale jakoś udalo sie wszystko dokonczyc na koniec machnalem łydki, brzuch i koniec, doslowanie zwijał sie do domu,trening byl wczoraj a dzis ledwo chodze - domsy na lydkach, czwórkach, dwojkach, posladkach i brzuchu, rano jeszcze bylo ok, a teraz jest masakra :'-(
Zmieniony przez - Hekade w dniu 2013-05-05 01:18:59
...
Napisał(a)
Już po majówce, od jutra wracam z treningami i wypiskami:) szybko minęlo... ;)
"Musicie od siebie wymagać, nawet gdyby inni od Was nie wymagali" Jan Paweł II 1983 r.
...
Napisał(a)
Zastanawialem sie Raszek czy jeszcze wg tam zyjesz
noi dziś ledwo chodze, zapomnialem napisac ze jeszcze są domsy na prostownikach
noi dziś ledwo chodze, zapomnialem napisac ze jeszcze są domsy na prostownikach
...
Napisał(a)
Hekade jaki olej rzepakowy stosujesz?
P.S. Nie jesz żadnych warzyw oraz owoców?
P.S. Nie jesz żadnych warzyw oraz owoców?
"Wszystkie rzeczy są trujące i nic nie jest bez trucizny,
Jedzenie i picie ponad miarę jest również trujące." - Paracelsus
http://www.sfd.pl/TŁUSZCZE-t369407.html
http://www.sfd.pl/JAJO-t429538.html
...
Napisał(a)
Poprzedni temat
Craze - jak odroznic oryginal od podrobki
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- 294
- ...
- 295
Następny temat
Dobre smakowo i jakościowo białko
Polecane artykuły