...
Napisał(a)
normalnie. biore lososia, myje, daje do piekarnika, wyjmuje i polewam sosem. sos kupny, moze 10% czosnku tam jest ale nie wazne, wazne ze smakuje;)
...
Napisał(a)
Myślałem, że coś bardziej wymyślnego Chociaż ta ryba jest tak smaczna, że wchodzi w każdej postaci gładko
...
Napisał(a)
ja nie lubie ryb:P a kucharzem tez nie jestem wiec u mnie wymyslnych potraw nie znajdziecie;)
...
Napisał(a)
11.02.2013 - PLECY
TRENING:
1. Podciąganie szeroko nachwyt 8x8
8x / 8x / 8x / 8x / 8x / 8x / 8x / 8x
8x2 / 8x2 / 8x2 / 8x2 / 8x2 / 8x2 / 8x2 / 8x2
2. Wiosłowanie podchwyt 6x10
10x75 / 10x75 / 10x75 / 10x75 / 10x75 / 10x75
10x80 / 10x80 / 10x80 / 10x80 / 10x80 / 10x80
3. Ściąganie wąski neutral 4x12
12x39 / 12x39 / 12x39 / 12x39
12x8szt / 12x8szt / 12x8szt / 12x8szt
4. Szrugsy 5x25
25x75 / 25x75 / 25x75 / 25x75 / 25x75
25x80 / 25x80 / 25x80 / 25x80 / 25x80
Dobry trening dzisiaj, pomimo tego że na siłkę jechałem od razu po pracy i nie mogłem wypić stanofusion Podciąganie ciężko szło, ale wszystkie serie zrobione bez zarzucania ciałem. Wiosło też coraz ciężej, ale zapas jest. Ściąganie dość lekko, ale nie mogłem dobrać odpowiedniego ciężaru na tym wyciągu.
DIETA:
Od dzisiaj zmiany w diecie. Obcinam tłuszczu do 150g i podbijam ww. Dzisiaj wyglądało (będzie wyglądało) to tak:
1. Płatki żytnie 110g + rodzynki 20g + maślanka 250ml + WPC 50g + 2 kiwi
2. Ryż paraboliczny 100g + pierś z indyka 250g + keczup + orzeszki 70g
3. Ryż paraboliczny 100g + lin + oliwa 35ml
4. 5 jajek + serek wiejski 100g + mąka żytnia 120g
5. Twaróg chudy 250g + wiórki kokosowe 50g + oliwa 25ml
+ po treningu płatki żytnie 65g + rodzynki 65g + C-6 40g
SUPLEMENTACJA:
C-6: 40g Po treningu
BCAA Powder: brak
Stanofusion: brak
Hyper Fusion: 6 caps po treningu
Odczucia:
Jak pisałem wyżej, dzisiaj trening bez stano. I pompa mniejsza jednak.
...
Napisał(a)
dobrze wyglada to sciagnie :)
kurde, dzis jadlem zaledwie 100g platkow owsianych, 150g ryzu + 2 shake c-6
nie wiem czy jutro bede w stanie zrobic trening :/
kurde, dzis jadlem zaledwie 100g platkow owsianych, 150g ryzu + 2 shake c-6
nie wiem czy jutro bede w stanie zrobic trening :/
...
Napisał(a)
11.02.2013 - PONIEDZIAŁEK
***** DIETA I SUPLEMENTACJA *****
01.płatki owsiane, kaszka czekoladowa, porcja C-6
02.pieczywo (dziś białe), pierś z kurczaka, troche sera
03.miseczka zupy warzywnej, pierś z kurczaka, ziemniaki
04.ryż, pierś z kurczaka, papryka
**.przed treningiem: 30g STANOFUSION
**.w trakcie treningu: 10-15g BCAA POWDER
**.po treningu: 6 kaps. HYPERFUSION
05.makaron durum, mielone z łopatki, przecier pomidorowy
***** TRENING *****
NOGI:
- SERIA ŁĄCZONA: PRZYSIADY (CIĘŻAR SZTANGI) + WYKROKI CHODZONE (CIĘŻAR JEDNEJ HANTLI I POW. NA JEDNĄ NOGĘ)
1 seria: 10p x 60kg + 20p x 10,5kg
2 seria: 10p x 60kg + 20p x 10,5kg
3 seria: 10p x 60kg + 20p x 10,5kg
4 seria: 10p x 60kg + 20p x 10,5kg
- MARTWY CIĄG NA PROSTYCH NOGACH
1 seria: 15p x 14,5kg (ciężar jednej hantelki)
2 seria: 15p x 22,5kg
3 seria: 15p x 22,5kg
4 seria: 15p x 22,5kg
- SYZYFKI
1 seria: 15p
2 seria: 15p
3 seria: 15p
4 seria: 13p - usiadłem po załamaniu mięsniowym
- WSPIĘCIA NA PALCE JEDNONÓŻ Z HANTLĄ
1 seria: (MAX)p x 16kg
2 seria: (MAX)p x 16kg
3 seria: (MAX)p x 16kg
4 seria: (MAX)p x 16kg
***** FOTO/FILMY/KOMENTARZE *****
- jedna z serii martwego ciągu na prostych nogach
Choroba daje się we znaki, objawia się słabym samopoczuciem, ogólnym osłabieniem, dokuczliwym katarem i bólem zatok oraz gardła co skutecznie utrudnia oddychanie. Jutro ostatnia dniówka z serii, mam teraz trzy dni wolnego bo na piątkową noc wypisałem wniosek urlopowy, gdyż kolejną nockę mam w sobote a pomiędzy nimi cały dzień wykładów i nie widziałem siebie w maratonie 12h pracy - 10h wykładów - 12h pracy a w przerwach dojazdy wiec 40h bez snu... :) Trening zrobiłem bardziej skupiając się na pompowaniu nóg, skutecznie wychodzi mi to bez przedtreningówki a z StanoFusion jest masakra, po drugiej serii łączonej już miałem tak silnie napuchnięte nogi, że ciężko było utrzymać się na nogach. Trochę się rozpisałem, teraz sen i 4:30 pobudka.
Pozdrawiam!
"Musicie od siebie wymagać, nawet gdyby inni od Was nie wymagali" Jan Paweł II 1983 r.
...
Napisał(a)
dowal więcej kg na ten MC
Dziennik Konkursowy 2012-2013!!!! ZAPRASZAM!!!
http://www.sfd.pl/Konkurs_Biceps_&_Triceps_wg_polaco_92-t896431.html#post0
Test Black Devil 2011
http://www.sfd.pl/Test_Black_Devil_by_polaco_92__Dziennik_Postepow!!!-t820196.html
To były czasy...Kawal historii życia.
http://www.sfd.pl/polaco_92_/_Ty_nigdy_nie_bedziesz_taki_jak_Ja_nigdy_nie_będę_taki_jak_Ty!!!-t382762.html
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
polaco_92nie za często tego ketchupu??
dobry keczup to jak same pomidory - wiec jaka jest roznica miedzy 'pomidorami z Kotlina' a warzywami?
rkarpinskiJa też daję codziennie i nie widzę różnicy z okresem kiedy nawet ketchup ograniczałem. Nawet nie ma sensu wliczania tego w bilans.
Ma być smacznie, nawet jeśli jest monotonnie.
"Cóż jest trucizną?
Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!".
BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html
...
Napisał(a)
Właśnie dzisiaj dałem keczupu do ryżu i mięsa, i ten indyk który ledwo mi już wchodzi pięknie psozedł Maniek masz browara za ten keczup!
Poprzedni temat
Craze - jak odroznic oryginal od podrobki
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- 294
- ...
- 295
Następny temat
Dobre smakowo i jakościowo białko
Polecane artykuły