Szacuny
9
Napisanych postów
1419
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
12943
Najbliżej temu do nadwyrężenia, zaczęło się to 1,5 tyg temu własnie po powrocie po chorobie, chyba zbyt mocno chciałem zacząć te treningi, bo od tamtego dnia prawy bark "wysiada" trochę... Smaruję maścią, ale niewiele daje...
Szacuny
0
Napisanych postów
49
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
542
Czy jako posiłek przed treningowy to mogę zjeść w szkole 1-1,5h przed treningiem jogurt naturalny z płatkami owsianymi i rodzynkami i do tego banan, ew zamiast jogurtu płatków i rodzynek to serek wiejski?
Szacuny
245
Napisanych postów
27200
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
78909
ano. warto też zauważyć (co mi dopiero paramaribo uświadomił), że przy stałej suplementacji nie ma co przerywać jeśli to będzie krótka przerwa. Dlatego ja nie przerywam 2 tygodnie bez ćw będę miał niestety. mogę chodzić na siłkę i wykonywać niektóre ćwiczenia (te, w których nie obciążam nóg w żaden sposób, czyli np. nawet wiosłowanie odpada)
Zmieniony przez - DreamEvil w dniu 2013-10-10 22:22:17
Szacuny
245
Napisanych postów
27200
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
78909
pabloss
Czy jako posiłek przed treningowy to mogę zjeść w szkole 1-1,5h przed treningiem jogurt naturalny z płatkami owsianymi i rodzynkami i do tego banan, ew zamiast jogurtu płatków i rodzynek to serek wiejski?
płatki owsiane ok, węgle proste przed treningiem siłowym wywal (przed aero itp. wrzuć śmiało), jako źródło białka możesz dać mięso, albo jaja ;) ja osobiście daję 80g owsianych, 2 jaja i wpc ;)
Szacuny
245
Napisanych postów
27200
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
78909
jogurt niepotrzebnie i serek wiejski słabo przed treningiem. Polecam omlety: płatki owsiane+jaja, ew. jakiś ryż i mięso (np. pierś indyka, albo cuś). opcja 3: omlet z mięsem (owsiane+jaja+kurczak, smakuje świetnie)