Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Pojedyncze pytania Juniora vol. 3!

temat działu:

Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 180334

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 1419 Wiek 29 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 12943
Witam panowie potrzebuje pomocy, a właściwie mam pytanie czy takie ułożenie partii jest prawidłowe, gdyż kumpel mój ma do dyspozycji na siłowni tylko 3 dni (trenuje również piłkę nożną), i poprosił mnie o pomoc o w rozmieszczeniu partii i wygląda to tak:
poniedziałek - klatka, biceps środa - plecy, barki piątek - nogi, triceps. Zmienić coś, czy jest to na te 3 dni dobre zestawienie? Czekam na opinie ;)

"Tylko od Ciebie zależy to, czy czegoś dokonasz"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
ja bym tylko zamienił triceps z barkami
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 1419 Wiek 29 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 12943
No właśnie nie wiem czy nogi i barki to niezbyt cięzki dzień, sugerowałem się że triceps mała partia a nogi - taka która lubi dostać "w dupę". A plecy łącząc z barkami do razu by sobie zrobił wszystkie aktony, kaptury i najszerszy ;)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rutkow Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 8092 Napisanych postów 50230 Wiek 45 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 388322
a masz mozliwośc trenowania 4 dni ??
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Tu akurat chodzi o mojego kolegę co właśnie może tylko 3x w tyg bo trenuje i gra w klubie piłkarskim i tak jakby to jest jego priorytetem, a siłownia dopiero zaczyna wchodzić w życie ;)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rutkow Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 8092 Napisanych postów 50230 Wiek 45 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 388322
to jak gra w klubie piłkarskim to najlepszym treningiem do niego bedzie FBW 3 x w tyg
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Wątpie by dał radę poświęcić 2h na trening niestety, dlatego split dla niego byłby chyba najlepszym rozwiązaniem. Te plecy z barkami nie są dobrym połączeniem więc?

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 601 Napisanych postów 36399 Wiek 28 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 297123
Niech wejdzie na FBW, trening nawet 1h nie trwa i koniec

Dziennik treningowy - http://www.sfd.pl/[DT]_Ozzy__Get_big_or_die_trying-t1037943.html

I don't miss workouts, i don't miss meals, because this is what i love to do :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rutkow Doradca
Ekspert
jesli trenuje i jego priorytetem jest piłka nożna to FBW 1-1,5h i trening zrobiony
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Dobra porozmawiam z nim :D Dzięki, łapcie po sogu :)

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Chce przybrac na masie!!! pomocy ;)

Następny temat

Zrzucenie masy...

Spalanie
Polecane artykuły