Ciezko morso ciezko zrobilem te lapy rano silowo dosc testowo ale spoko nawet, skonczylem trening zaczelo mnie odcinac wrocilem zjadlem i j** nawet nie wiem kiedy usnalem obudzilem sie sltaki styrany tera troche lwpiwj zupe se zjadlem xD zara schab robiem, ale pospapbym dluzej lecz o 17 do lejdi
Kurfa wydawalem ppo 500zl jednego wieczora a tu teraz oszczed@# /& ?7€8@" !& ale dzis juz bylem na miescie schab ziembiaki z piekarnika i warzywa z grila xd garniak zaj**al. Mipl sporo
odnioslem talez do zmywarki i mame po drodze spotkalem, okazalo sie ze to schab był o.O Pierwszy raz schab bez panierki i bez tłuczenia zjadlem , ale spoko byl.
[...] glukozę, NIE GENERUJĄ ZATEM WZROSTU WŁASNEJ INSULINY, ANI NIE GENERUJĄ TRWALE WZMOŻONEGO ZAPOTRZEBOWANIA NA INSULINĘ. Osoba będące na diecie optymalnej jada: boczek, schab, karczek, jaja/żółtka, ryby, wołowinę, cielęcinę, baraninę, niskowęglowodanowe warzywa, smalec, oliwę z oliwek, kokos, majonez. Są to nie generujące wzrostów cukru (nie [...]
Białko to nie tylko polędwica, wołowina i drogie ryby , masz podroby różnej maści , pierś z kury jest aktualnie dość tania . schab też , niestety ale chcąc robić coś w miarę dobrze to tzreba się dostosować.
[...] diety zaszkodzić nie powinny. Alternatywą dla nafaszerowanych rozmaitymi wypełniaczami wędlin może okazać się przygotowane w warunkach domowych mięso, takie jak pieczony schab, grillowany indyk czy kurczak, którego po przygotowaniu można pokroić w plastry i używać do obkładu pieczywa. Takie rozwiązanie jest też ekonomicznie korzystne, gdyż [...]
Jeśli chcesz zrobić "odchudzony" schabowy, to wystarczy że zrobisz go w mniejszej ilości panierki i nie będziesz kąpał go w oleju, a wszystkie użyte składniki wpiszesz w dziennik żywieniowy. Schab możesz obtoczyć w niewielkiej ilości mąki (saute) i usmażyć na małej ilości tłuszczu, który zważysz przed usmażeniem. Tak samo sprawa wygląda w [...]
[...] czyli zawierać źródło z każdego makroskładnika. Najlepiej oczywiście wybierać żywność jak najmniej przetworzoną. Co można jeść? Źródło białka: chude mięso np. drobiowe, schab, ryby, jaja, nabiał, strączki Źródło węglowodanów: ryż, kasza, produkty pełnoziarniste, owoce, płatki owsiane Źródło tłuszczu: awokado, oliwa, jaja, tłuste ryby, [...]