SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Mariusz Raczycki - Jesień 2020

temat działu:

Przygotowanie do zawodów

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 437314

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11150 Napisanych postów 51581 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Micha w dzień off jak będzie wyglądać?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2397 Napisanych postów 9132 Wiek 36 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 470419
Mati wstawie w srode jak bedzie dzień off

Dziś
PUSH planem po modyfikacji
0a. Leg raises 3x15
0b. Abs crunch 3x12
1. Seated machine chest press 3x10** full stack
2. Incline db press 3x10* 50/50/50
3a. Cable crossovers 4x15-12 plus extra 4-5 partial reps every set
3b. High incline db hex press 4x12 14/14/16/16
4. Seated db lateral raises 4x20-15 drop set 2 last sets 14/14/16+8 16+8
5a. Db front raises (dumbell in both hands) 4x12
5b. Db front press same db like in 5a. 4x10
6. Triceps french press cable 4x20-15
7. Cable triceps extensions 3x15
8. Standing calf raises 4x15-12
Cardio
20 minut

200g makaron
250g wołowina
15g oliwa


...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
MARIAN 17 IFBB PRO
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 10674 Napisanych postów 30013 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 609982
Taki zacny pojemniczek ;d
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2397 Napisanych postów 9132 Wiek 36 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 470419
Jest co jeść chociaż weszło w 3 minuty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
FighterX Moderator
Ekspert
Szacuny 24273 Napisanych postów 25224 Wiek 35 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1020334
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2397 Napisanych postów 9132 Wiek 36 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 470419
FighterX
to nawet dobrze nie przeżułeś


Taka wołowinka wyszła pyszna, że wchodziła jak złoto dawno nie robiłem bo tak to ciagle tatar gotowy którego mógłbym nawet jeść jak batona
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1120 Napisanych postów 1999 Wiek 27 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 91296
A jak robiłeś wołowinę ? Dusiłeś? No wszyscy tylko steki i steki
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2397 Napisanych postów 9132 Wiek 36 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 470419
Kupiłem w całości kawalek ligawy, odmierzylem porcje, drobno ja dosyc pokroiłem, na patelnię z małą ilością kokosowego, trochę pieprzu, papryki, czosnku, smażyłem na oko. Mam indukcje wiec jak max jest 9 to na poziomie 6. Jak juz widzialem ze puściła troche wody i wyglada juz jakby zaczynala sie dusic w tych sokach to podkrecilem na 8 ze dwie minuty i ładnie dopalilo wszyztko
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rutkow Doradca
Ekspert
Szacuny 7528 Napisanych postów 49536 Wiek 44 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 385582
za miękka chyba nie wyszla bo troche musi sie podusić zeby naprawde sie rozpływała
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
MARIAN 17 IFBB PRO
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 10674 Napisanych postów 30013 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 609982
własnie miałęm pytać jak ją robisz i jak wychodzi ale mnie uprzedzili ;)
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Mateusz Górniak "KLASYK" - Ostatni rok juniorski.

Następny temat

Przygotowania do sezonu startowego 2017

forma lato