SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Porady w dziale Kuchnia Sfd - czyli pojedyncze pytania na temat gotowania.

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 296862

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
Wystarczy lososia przyprawic sola,pieprzem,dac troszke masla,polozyc na gore koperek i plasterki cytryne, calosc w folie aluminiowa i do pieca.

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 94913 Napisanych postów 364911 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1670432
ja trochę solę,pieprz,cytrynę wyciskam.i wyciska ze dwa ząbki czosnku i si

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 316 Wiek 30 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 1337
Malinowa napisal/a dobry przepis taki jeden z lepszych :). Polecam sprobuj
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 9993 Napisanych postów 5638 Wiek 44 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 18404
czosnek też dobrze smakuje z łososiem
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 3294 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 19444
Jest jakiś ekspert (lub ekspertka), jeśli chodzi o pieczenie ziemniaków w piekarniku? Naszła mnie ochota by właśnie upiec większe plastry ziemniaków z przyprawą bez tłuszczu, zamiast ryżu. Jednak teraz pytanie: czy wyjdą chrupiące, miękkie w środku i złociste bez oleju czy oliwy? Oraz na ile wstawić do piekarnika oraz na jakim trybie

Projekt Masa 2014, czyli KUREK nie zniknie!
http://www.sfd.pl/KUREK_nie_zniknie__masa_zimą_2013_[DT]-t994269.html

[ART] Dlaczego białko to nie magiczny proszek i czemu z kreatyną warto poczekać?
http://www.sfd.pl/[ART]_Dlaczego_białko_to_nie_magiczny_proszek_i_czemu_z_kreatyną_warto_poczekać_-t1004088.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 94913 Napisanych postów 364911 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1670432
ja zawsze najpierw gotuję ja na pół miękko

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 63 Napisanych postów 4464 Wiek 26 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 84798
Szanowni, jaki slodzik do pieczenia polecacie?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 94913 Napisanych postów 364911 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1670432
ja tylko stevie używam

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 3294 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 19444
Kapitan Wodka
Szanowni, jaki slodzik do pieczenia polecacie?

To zależy, m.in. od tego jaki "posmak" lubisz. Ja, tak jak lodzianin, używam stevię i mi odpowiada, bo jest bezkaloryczna, jednak niektórzy narzekają na lekki gorzkawy smak (można się przyzwyczaić).

Projekt Masa 2014, czyli KUREK nie zniknie!
http://www.sfd.pl/KUREK_nie_zniknie__masa_zimą_2013_[DT]-t994269.html

[ART] Dlaczego białko to nie magiczny proszek i czemu z kreatyną warto poczekać?
http://www.sfd.pl/[ART]_Dlaczego_białko_to_nie_magiczny_proszek_i_czemu_z_kreatyną_warto_poczekać_-t1004088.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 2032 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 15756
Możecie polecić jakiś blender? Ostatnio byłem w media markcie, ale kurcze nie mogłem się zdecydować. Wszystkie niby wyglądają podobnie, jedna miały jakieś zakręcane miski, inne tylko nakładane, różne końcówki itp.
Możecie z doświadczenia napisać co się wam najbardziej przydaje (np jakie końcówki) i polecić jakąś firmę (z tego co widziałem to głównie braun, philips, bosch).
Z zastosowań potrzebnych mi koniecznie to - mielenie płatków owsianych, ubijaczka - omlety i naleśniki, blendowanie rozgotowanych warzyw (robienie sosu)
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Wysokobiałkowe leczo

Następny temat

Naleśniki z cycem kuraka

WHEY premium