Masz lat prawie 40, wygladasz na niecałe 30, myślisz, że masz niespełna 20, a zachowujesz się jakbyś miał 10.
Dziennik treningowy:
http://www.sfd.pl/[DT]_wisnia1892-t1015456.html
...
Napisał(a)
Przecież dostałeś odpowiedź...
...
Napisał(a)
dział junior będzie odpowiedni
https://www.sfd.pl/Junior_SFD__pierwsze_kroki_na_siłowni_i_w_sporcie-f429.html
Zmieniony przez - Remik7 w dniu 2013-11-23 21:11:10
https://www.sfd.pl/Junior_SFD__pierwsze_kroki_na_siłowni_i_w_sporcie-f429.html
Zmieniony przez - Remik7 w dniu 2013-11-23 21:11:10
NAJCZĘŚCIEJ POLECANE SUPLE !!!
http://www.sfd.pl/***NAJCZĘŚCIEJ_POLECANE_w_OiS***-t963318.html
NIE WIESZ JAKI CYKL SOBIE UŁOŻYĆ? ZAJRZYJ
-http://www.sfd.pl/***Gotowe_zestawy_ze_znanych_produktów_sklepu_SFD***-t793565.html
...
Napisał(a)
lodzianin1zamiast stevi daj ew zwykły słodzik i tyle
czyli musze kupic jakis slodzik w formie prochu...
ok. a dalsze pytania
1) A apropo stewii, czy wieksza ilosc spozyta wciagu dnia dziala jakos negatywnie?
2) Przynam sie, ze odkad stawiam na slodziki, to sie nie chamuje i mimo redukcji wale ich tak by miec slodko w ryju, jedyna alternatywa to dla mnie na slodkosci( chodzi o slodkie herbaty
Czy czasem nie dzialam sobie na szkode? prosze o porady
3) kolejne pytanie, syrop ryzowy, czy polecacie?
...
Napisał(a)
Witam.Jak jest podane makro dla całego sernika to jak wyliczyć dla 100g?Drugie pytanie.Jak jest podane makro dla 100g sernika to kroje normalny kawałek 100g po upieczeniu,bo nie wiem jak i o co tu chodzi?
...
Napisał(a)
Zważyć cały sernik, podzielić przez całą wagę i przemnożyć przez 100g. Drugiego pytania nie rozumiem. Kroisz ile chcesz, ważysz i wtedy wartości makroskładników mnożysz przez wagę tego kawałka i dzielisz przez 100g.
Nie rezygnuj z marzen w obawie przed przegrana, to samo powtarzam sobie codzien rano. - Molesta
http://www.body-factory.pl/showthread.php?t=94&page=21 - moj dziennik
Co mozna robic cala wiecznosc i sie nie znudzic? Osiagac doskonalosc!
...
Napisał(a)
Zważyc cały sernik po czy przed?Podzielić przez jaką wagę?Drugie pytanie.Chodziło mi o to że jak jest wartość podana dla 100g sernika to skąd mam wiedzieć że ukroiłem 100g bo zawsze robiłem tak że po upieczeniu kroiłem 100g i wliczałem makro.
...
Napisał(a)
wartości wylicza się przed obróbką,ale aby mieć wartości gotowego produktu to musisz go też zważyć po zrobieniu.np skoro danie przed przygotowaniem miało 300 gram białka i 500 gram węgli po upieczeniu waży 1 kg to na każde 100 gram będzie 30 gram białka i 50 gram węgli
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Składniki na sernik:
- 6jaj
- 600g twarogu chudego / półtlustego
- 100g WPC (daje sernikowi odrobinę słodkości, chodź jak ktoś chce może dodać słodzika, cukru nie polecam, aby nie łączyć WW z tłuszczami)
- 150g orzechów = np 100g arachidowych + 50g włoskich (arachidowe, Włoskie, migdały, laskowe)
- 50g wiórek kokosowych
- 4 łyżeczki proszku do pieczenia
Makro na 100g:
- 210kcal
- 23g białka (zwierzęcego)
- 4-5g WW
- 12g Tłuszczu
Czyli jak zabrać się za to liczenie?
- 6jaj
- 600g twarogu chudego / półtlustego
- 100g WPC (daje sernikowi odrobinę słodkości, chodź jak ktoś chce może dodać słodzika, cukru nie polecam, aby nie łączyć WW z tłuszczami)
- 150g orzechów = np 100g arachidowych + 50g włoskich (arachidowe, Włoskie, migdały, laskowe)
- 50g wiórek kokosowych
- 4 łyżeczki proszku do pieczenia
Makro na 100g:
- 210kcal
- 23g białka (zwierzęcego)
- 4-5g WW
- 12g Tłuszczu
Czyli jak zabrać się za to liczenie?
...
Napisał(a)
po zrobieniu sernika zwazysz go i podzielisz,ot cała filozofia.Jesli zrobisz z takich proporcji jak podałeś to po zrobieniu sernika zważ go i napisz ile ważył to ci przeliczymy
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
Poprzedni temat
Wysokobiałkowe leczo
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- 294
- 295
- 296
- 297
- 298
- 299
- 300
- ...
- 301
Następny temat
Naleśniki z cycem kuraka
Polecane artykuły