Szacuny
4940
Napisanych postów
21619
Wiek
35 lat
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
93517
Przeciez zawsze woda sie wysmaza z miesa, jakiegokolwiek zreszta.Ostatnio podsmazalam wolowine na gulasz i tez zostaje troche wody a mieso lekko zmniejsza swoja objetosc, normalka, bez problemu mozna ta wode wylac.A pewnie im tez wody wiecej,tym kurczaczek bardziej naszprysowany
eugeno, co za pytanie, kazdy smazy na tym co lubi
Zmieniony przez - Malinowa w dniu 2010-01-30 11:32:20
Szacuny
0
Napisanych postów
103
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2209
nie czytałem wszystkich postów ale chciałbym dodac że groszek powinno gotować sie w dużej ilości wody... bez przykrycia jedynie pierwsze 15-20 min moze być po przykryciem.. tak samo jak warzywa kapustne powinny być gotowane bez przykrycia...
jeśli coś takiego w postach było to przepraszam
Szacuny
0
Napisanych postów
14
Wiek
39 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
252
Witam
Ja mam takie pytanie, zamierzam zrobić sobie mini gołąbki drobiowe, czyli podsmażamy na małej ilości tłuszczu mielone z indyka czy kurczaka z cebulką, dodajemy ugotowany brązowy ryż i zawijamy w kapustę jak normalne gołąbki, do piekarnika i gotowe. I teraz pytanie główne :):):) czy to dobry posiłek przed i potreningowy????? Białka są z kuraka, węgle o niskim IG z ryżu brązowego + trochę kapusty. Bardzo by mi to pomogło, robię raz z 10 i mam na 3 dni:):):):)
Czekam na odpowiedź, pozdrawiam