SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Porady w dziale Kuchnia Sfd - czyli pojedyncze pytania na temat gotowania.

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 296937

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 4097 Wiek 43 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 28862
prawie w tym przypadku robi wielką różnicę
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 168 Napisanych postów 4456 Wiek 39 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 65753
Moze masz racje ale efekt koncowy jest taki sam.

"Kazdy jest swirem - kwestia tylko na ile."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 4097 Wiek 43 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 28862
robiłeś pizze z płatków owsianych, zmielonych?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 168 Napisanych postów 4456 Wiek 39 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 65753
Nie zrozumielismy sie chyba - pisalem o pulpetach. Z pizza pewnie masz racje choc i tak bym sprobowal :)

"Kazdy jest swirem - kwestia tylko na ile."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 137 Napisanych postów 4191 Wiek 37 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 44168
jakby nie patrzeć i owies i pszenica i żyto są zbożami :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 4097 Wiek 43 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 28862
ale moim zdaniem zmielony owies nie zwiąże się w ciasto pizzowe tak jak mąka
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 168 Napisanych postów 4456 Wiek 39 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 65753
Sprobuj i podziel sie obserwacjami

"Kazdy jest swirem - kwestia tylko na ile."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 4097 Wiek 43 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 28862
kusząca propozycja
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 608 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 50703
Dopiero startuję z dietą Low Carb, więc w związku z tym mam małe pytanko: jak przeważnie wyglądają Wasze posiłki? Oczywiście, nie chodzi mi tutaj o wymyślne przepisy LC, jakich można znaleźć sporo w dziale, ale o takie możliwie najprostsze i szybko przyrządzane posiłki, które są w miarę zjadliwe, a które aż wstyd zamieszczać w przepisach ze względu na prostotę. Bo moja inwencja twórcza ogranicza się w zasadzie do jajecznicy, twarogu z oliwą i sałatki rybnej ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 168 Napisanych postów 4456 Wiek 39 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 65753
Jajecznica to podstawa ale ogolnie duzo jajek - np na twardo z majonezem albo jako pasta z rzodkiewka.
Do tego oczywiscie mieso - wcale nie musi byc skomplikowane, np piers z kuraka na parze posypana serem zoltym i do tego korniszon. Z czerwonego to np pulpety w sosie pomidorowym - jest przepis w dziale na "kulki mocy".
Jak robie shake'a bialkowego na noc to oprocz oliwy daje tez maslo orzechowe - tylko wazne zeby bylo bez cukru i soli (ja kupuje firmy Primavika).
Generalnie mieso duzo opcji daje.
Oprocz tego poszukaj w dziale sa przepisy, dla ulatwienia maja w nazwie "LC".

"Kazdy jest swirem - kwestia tylko na ile."

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Wysokobiałkowe leczo

Następny temat

Naleśniki z cycem kuraka

WHEY premium