===> 1Polska.pl
...
Napisał(a)
moze kiedys dorobie sie takich łap jak Marian. Prz - dipsy wygladaja ładnie i płynnie ,ale wydaje sie sie ,ze mogles zejsc jeszcze nizej, takie moje odczucie.
...
Napisał(a)
Myślę, że Prz doskonale zdawał sobie z tego sprawę, ale dawna kontuzja mu na to nie pozwala. Przecież pisał o tym i wspomina nie raz
Zgodny z regulaminem.
...
Napisał(a)
Dokładnie jak Arnold Chciałbym móc zzejsć niżej, ale nawet bez ciężaru odczuwam jeszcze ból. Póki co cieszę się że w ogóle jako tako mogę robić dipsy, bo dla mnie to chyba najlepsze cwiczenie na klatę
Zaraz wypiska z dzisiejszych plecków.
Zaraz wypiska z dzisiejszych plecków.
...
Napisał(a)
21.05.2013 - PLECY + TYŁ BARKÓW
TRENING:
1. Ściąganie na prostych rękach 3x15
15x20 / 15x20 / 15x20
2. Podciąganie neutral RAMPA 6 + regresy
6x0 / 6x6 / 6x12 / 10x0 / 12x54 (wyciąg)
3. Wiosło nachwyt 6/9/12/15
6x129 / 9x121 / 12x113 / 15x103
4. MDS ściąganie podchwyt/do karku/przyciąganie neutral 3x12/max/max
12x43 / 12x43 / 12x43
5. Unoszenie leżąc 4x15
15x7 / 15x7 / 15x7 / 15x7
Dzisiaj bardzo udany trening. Już po ściąganiu plecy bardzo spompowane, podoba mi się takie wstępne zmęczenie. Drążek ze sporym zapasem, asekuracyjnie. Wiosło po drążku za to już ciężko. MDS na koniec zniszczył totalnie. Potem bareczki, brzuch, i do domu
DIETA:
1. Płatki żytnie 110g + 60g WPC
2. Kasza gryczana 105g + pieczeń z leszcza 250g
3. Ryż paraboiled 100g + pierś z indyka 250g
4. Ryż paraboiled 90g + twaróg 250g + wiórki 10g
5. 6 jajek
SUPLEMENTACJA:
Hi-Anabol Protein: 60g rano
BCAA Powder: 13g przed aero
Thermo Fusion: 2 caps 30 min przed trneingiem
Przedtreningowy w pracy
Odczucia:
-
...
Napisał(a)
tibesMarian piekne wiosło!! robie identycznie na cięzarach <100
no ja też póki co chyba setki we wiośle nie przekroczyłem, ale jak zaczne mase kiedyś tam to chyba spróbuje na większych cięzarach poszalec.
Buli915Maniek, doopiero teraz obejrzałem filmiki, biceps klasa
Ogólnie jak tam Ci idzie? Ile masz w pasie?
Jak z pracą? Czasu starcza Ci na wszystko?
Cos tam chyba idzie powoli Dopiero 3 tydzien od niedzieli zacząłem wiec jakby nie było to narazie tyle do nic.
W pasie dokładnie nie wiem ale na pępku z rana myśle że ciut poniżej 85cm. Waga coś szybko poleciała bo jest troche ponad 88kg, ale mam wrazenie ze sporo wody zeszło.
Praca jest nadal Minusem jest to ze na 3 zmiany i nie ma lekko, słaba regeneracja, mało snu i w ogóle. Czasu zdecydowanie za mało, ale tego niestety nie zmienie póki co;/
Nie ma lekko, ale nikt nie mówił że tak bedzie...
postaram się zrobic tyle ile będę dał rady.
Pewno do połowy lipa pociagne, przynajmniej taki jest plan, a potem zobacze, ale po tym czasie już tak zapewne bede wyebany na maxa, więc jakaś przerwa by sie przydała.
Aktualny dziennik:
http://www.sfd.pl/Mariusz_Żaba:_MPJ_2015_str_34,_Kłodzko_44-t1089000.html
Galeria zdjęc:
http://www.sfd.pl/Marian_rocznik_92-t628047.html
DOPÓKI WALCZYSZ JESTEŚ ZWYCIĘZCĄ!
...
Napisał(a)
prz. wrzucaj wiecej takich zdjec jedzenia przynajamniej na wycince sie jesc odechciewa
...
Napisał(a)
Wiem ze wygląda jak kupa wyebane, i tak smakuje tak ze za jednym razem bym zjadł 3x tyle
...
Napisał(a)
o ja pyerdole, ale oblecha to Twoje żarcie miałem się pytać Ciebie właśnie czy na LF masz patenty żeby szamka była "soczysta" ale widzę, że Tobie chyba to nie przeszkadza
Mi np. posiłek kurak + ryż + warzywa słabo wchodzi, ale jak doleje 15-20g oliwy to pychotka
Mi np. posiłek kurak + ryż + warzywa słabo wchodzi, ale jak doleje 15-20g oliwy to pychotka
Zgodny z regulaminem.
...
Napisał(a)
Wejdźcie do dziennika Blinga, to pomyślicie że moje żarcie robiła Geslerowa
Mi tam wszystko wchodzi teraz, nawet sucha kasza gryczana, na widok której rzygałem na masie
Mi tam wszystko wchodzi teraz, nawet sucha kasza gryczana, na widok której rzygałem na masie
Poprzedni temat
Craze - jak odroznic oryginal od podrobki
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- 294
- ...
- 295
Następny temat
Dobre smakowo i jakościowo białko
Polecane artykuły