dokladnie tak samo, mialem glute activlabu 3 m-ce po terminie byly grudki, wciagnalem az milo, zero problemow a odnosnie grudek to mialem je nawet w glucie ktora miala 5 m-cy do konca terminu takze grudki o niczym nie swiadcza, taki urok opakowan, widocznie nieszczelne i wilgoc wlazi a z hardkorowych zestawow, bialko oraz carbo ponad rok po [...]
Kupujesz przecier pomidorowy lub pomidory w puszce - tylko patrz żeby to były pomidory, a nie woda z kwaskiem. Podsmażasz cebulę i czosnek, zalewasz pomidorami dusisz chwile, dodajesz ulubione przyprawy i masz sosik do polania - spokojnie wytrzymuje kilka dni w lodówce. Dobre też będą duszone pieczarki, ewentualnie troszkę zagęszczone jakąś mąką, [...]
[...] nastepnie jaq wszystko bedzie miekkie to wlewasz mleko lub smietanke do kawy (7-10%) i 1-2 lyzki serka topionego(nie koniecznie) nastepnie zaczekaj az sie zagotuje i zagesc sos maka wymieszana z woda i gotowe (mozesz jeszcze dodac do tego piers z kurczaka pokrojana w paski -podsmazana lub ugotowana) nio i nie zapomnij o przyprawach do smaku
Mąka żytnia typ 2000, orkiszowa, gryczana, owsiana . Bardzo dobre mąki używam codziennie w swojej diecie, unikałbym pszennej. Myśle ze te mąki jako składnik codziennej diety mogą być.
tortilla ze zwykłej mąki, tak samo jak inne jasne pieczywo nie jest zbyt dietetyczna. zwykła mąka ma wysoki indeks glikemiczny. oznacza to, że nie za długo służy nam jako paliwo i dość szybko zamieniona zostaje w tkankę zapasową. na masie nie ma co aż się tak tym przejmować, tylko, że byle jakie węglowodany słabo uzupełniają ubytki glikogenu. jak [...]
sklad to pewnie maka pszenna,smalec,spulchniacze,sol... ujdzie po treningu chyba ze fatu duzo to wrzuc przed treningiem Zmieniony przez - koles08 w dniu 2009-06-09 19:55:09
Nieprawda. No chyba że to jedyny środek w cyklu, a do tego anavar raczej się nie nadaje. Ale jak łączysz z czymś to już 20-30mg daje wyraźną różnicę. Poszukaj chociażby cykli Maka - chłop jak szafa trzydrzwiowa (chyba ze 120 kilo) a jechał na 30 (w szczycie 40).
Zazwyczaj 4 jajka cale sadzone/gotowane na twardo, pieczywo ok. 80-100g, 150g pomidora i cebula do tego kawe ze 100ml mleka. Jezeli mi sie znudzi to robie placki Dwa jaja cale Maka 20g Wpc 30g Mleko 50ml Jabłko na wierzch w kostke Również batony domowe ktore dziele na 10szt ale jem dwa Mieszam skladniki suche razem a wpc, maslo i mleko robie na [...]
[...] lnianym i pestkami dyni, pieczywo razowe - plastry twarogu na chlebie razowym z pomidorem (lub na słodko z miodem lub musem owocowym) - naleśniki z nadzieniem serowym - makaron razowy z twarogiem i owocami 2) Posiłki bez węglowodanów - twaróg z warzywami, olejem lnianym i pestkami dyni - „sernik” (twaróg zmieszany z jajami, słodzikiem i [...]
Ogórki konserwowe, czy domowe, czy sklepowe mają w zalewie cukier. Dużo cukru.. Traktowane jako dodatek smakowy np. do tatara, w pomijalnej ilości krzywdy nie zrobią. Ale nie traktujmy ich jako warzyw i stałego elementu diety. Buraki są ok, tylko kwestia jak są robione. Bo takie np. domowe buraczki zasmażane, to już light nie są - [...]
Ja też dodam mój ostatni wymysł ;D który jest za***iście smaczny :D Składniki: - Pierś - Panierka do ryb lub kurczaka - mąka - przyparawa do ryb Mieszamy mątke z panierką w stosunku 1/1, dodajemy do tego przyprawę do ryb w dość dużej ilości. Następnie kroimy pierś na drobne kawałki i obtaczamy ją w tej manierce. Wrzucamy na patelnię i gotowe ;d
W okresie redukcji warto zadbać o jak najlepszą jakość pożywienia, ponieważ ograniczając jego ilość narażamy się na niedobory witamin i minerałów potrzebnych do prawidłowego funkcjonowania organizmu. Chleb oraz innego rodzaju pieczywo nie należy do najlepszych źródeł węglowodanów. Głównym tego powodem jest sposób ich przygotowywania. To co jest [...]
Lizyna lub L-lizyna jest niezbędnym aminokwasem, co oznacza, że jest niezbędna dla zdrowia człowieka, ale organizm nie wytwarza go samoczynnie Jego podaż trzeba uzupełniać w postaci jedzenia lub suplementowania. Aminokwasy, takie jak lizyna, są budulcami białka. Lizyna jest ważna dla prawidłowego wzrostu i odgrywa zasadniczą rolę w produkcji [...]
Płatki owsiane są produktem pozyskiwanym w wyniku obróbki owsa zwyczajnego. W wyniku procesów technologicznych, tak jak: oczyszczanie, obłuszczanie i zgniatanie otrzymujemy płatki dostępne w większości sklepów. Wyróżnić możemy trzy rodzaje płatków owsianych: - zwykłe (ziarno zgniecione w całości), - górskie (ziarno zgniecione i łamane), - [...]
Ja dokładnie nie pamietam jak to jest(aż wstyd sie przyznać:D),ale...ryż jest pełnowartościowym źródłem węglowodanów natomiast makaraon(mąka + jajka) nie...Ja od kilku lat wcinam tylko ryż(czasem makaronu też spróbuje,ale bardzo rzadko).Pamiętam czasy jak wcinalem paczke makaronu dziennie na dwa razy:D.
Bartass89Przeciez jak je zmiksujesz to zostanie z nich "mąka", ktora na pewno nie obciazu pracy ukladu pokarmowego. Zmieniony przez - zaglebieSC w dniu 2008-09-25 16:05:24
Część osób próbujących kształtować sylwetkę szuka na różny sposób możliwości, co tu można zrobić, aby oszukać system i znaleźć prostą drogę do kształtowania sylwetki. Niestety droga ta zawsze wymaga wielu zakrętów, poświęcenia czasu, pracy i pieniędzy. To, co jest dobre w celu zmiany sylwetki, zostało już odkryte, więc nie ma sensu poszukiwać [...]
Pieczywo jest stałym elementem w dietach Polaków. Większości osób ciężko jest wyobrazić sobie żywienie bez pieczywa. Wynika to prawdopodobnie z przyzwyczajeń z dzieciństwa. Powszechnie spotkać można się z twierdzeniem, że pieczywo jest drugim, zaraz po słodyczach produktem, który odpowiada za otyłość i zdecydowanie należy je wyeliminować. W [...]