[...] pomidorów pod przykryciem do piekarnika na 1,5h rozgrzanego do 200 stopni po 1,5h zdejmujemy przykrywkę i zostawiamy w otwartym piekarniku na całą noc Gotowe na talerzu z makaronem z pszenicy durum DONE Pozostałe dania z weekendu przedtreningówka 120g owsa, 40g rodzynek, 50g migdałów, 200g mleka, 50g izolatu jajecznica z razowcem wiejski, [...]
[...] pizze, w razie potrzeby nalezy odpowiednio zmniejszyc 1. lyzka stolowa drozdzy suchych (ok 12g) 2. 350g cieplej wody 3. 500g maki z pelnego przemialu (tak sie chyba nazywa maka razowa) 4. 15g oliwy z oliwek 5. lyzeczka soli Sposob przyzadzenia Do miseczki z woda wsypac dozdze, odczekac 5 min az zaczna babelkowac (woda musi miec odpowiednia [...]
CHLEB ORKISZOWY Skład: mąka z pełnego przemiału pszenicy Orkisz, płatki pszenicy orkisz, nasiona słonecznika, suchy zakwas na bazie pszenicy orkisz, nasiona słonecznika, mąka żytnia, cukier, płatki ziemniaczane, sól, maślanka w proszku. Orkisz jest zbożem znanym już w epoce brązu niezwykle odporne przetrwało w niezmodyfikowanej postaci do [...]
Co do obtarć najlepsza jest mąka ziemniaczana :) Pomaga natychmiastowo :)!!! Sam jak ważyłem 150kg to obtarcia były codziennie :) Stary , ludowy sposób :) Zasypać się mąką ziemniaczaną i następnego dnia nie ma już ran :)! Sprawdź koniecznie :)
co jest w tej panierce? z ciekawości. Ten skład. W panierce jest: maka pszenna zwykla i pelnoziarnista, maka ryzowa, kukurydziana i ziemniaczana, drozdze, sol, pieprz i woda. Czyli normalne rzeczy. Jaki bierzesz probiotyk ? Biore jednoszczepowy i jest to Lactobacillus rhamnosus, ze Swansona chyba. Nastepny w kolejce L. rhamnosus GG z Olimpu
[...] na ledzwie. Reszta ciężarów zachowana z masy a w Wypychaniu nawet dolozone po powtorzeniu. Dziś planowo bez cario. Jutro off. Przy okazji micha z dziś. 1.. Białka jaj + maka ryżowa +owoc +masło orzechowe 2. Płatki ryzowe + izolat +owoce 3. Bułki (z małej piekarni, skład maka pszenna 4 żytnia woda sól zakwas zytni) +izolat +owoc +dżem 4,5 tu [...]
Z tego 1 wszego posiłku robisz omleta? Nadaje się ta maka ryzowa by ja zalac szybko woda i po prostu wypic czy średnio %-)? Nigdy jej nie używałem. A myślę nad jakimś innym patentem niz blendowane na make platki kukurydziane :p Ta maka bez obróbki raczej się nie nadaje. Ale ja robie tak; platko ryzowe woda na 2 minuty do mikrofali dostosuje wpi [...]
[...] miejscu nam mówią, że ten zestaw trzeba zamawiać dzień wcześnej... Wyszliśmy, byliśmy niedaleko centrum, to myślimy jedziemy do Złotych na żarcie na wagę. Dojeżdżamy, a tu okazało się że zamknięte, otwoerają coś innego... %-) Skończyło się tak, że poszliśmy do maka, i trraz siedzimy na kebabie pod siłownią, a suszi to sobie w biedrze kupiłem %-)
Aaaa xD To nie bo w ostatnie 3 dni zjadłem maka za 150 zł xdd Ale na dniach będę miał zrobione autko i przegląd więc smignąć można:p Zmieniony przez - Cayek w dniu 2018-01-31 19:48:57 to pakuj ich i wpadajcie do krk ;-)
O, to może ktoś mi podpowie, jakiej mąki najlepiej użyć do omleta, żeby był taki zakalcowaty, mokry w środku? Skład to będzie tylko wpi, mąka i białka jaj, I trochę truskawek, więc bez porad typu dorzuć skyra %-)