11.09.2020 Waga cały czas trzyma się nisko. Średnia z ostatniego tygodnia, to 73,6 kg, a tyle jeszcze nie było. Spoko tym bardziej, bo od początku tygodnia podbiłem kalorie na 3100 codziennie plus to co z roweru. Trening - Push. 1. Wyciskanie sztangi na ławce poziomej - 4x 5x97,5 kg; 2. Wyciskanie sztangielek na ławce skos górny - 4x 6x38 kg; [...]
[...] robia ten chleb i piekarze powiedzieli, ze na jakas tam ilosc maki zytniej razowej, daja tez w jakiejs proporcji make pszenna. Bo ciasto by nie bylo takie latwe do wyrobienia. A w skladzie chleba, napisane maka zytnia razowa, drozdze, woda, sol. A ja sie pytam gdzie maka pszenna do chuya?%-) Zmieniony przez - kubsztix w dniu 2012-09-23 15:47:34
[...] sprawdzić w tabelach - jednak samo IG jeszcze nie jest wyznacznikiem czegokolwiek. By określić wartośc produktu warto zwrócić uwagę, prócz IG, czy ładunku glikemicznego, jeszcze na indeks sytości, czy gęstość odżywczą. Jeśli już wybierać - osobiście obstawałbym za tym, by makaron z maki durum zamienić na pełnoziarnisty/razowy, podobnie z mąką.
Niezależnie czy to tuńczyk, czy makrela, staraj się raczej eliminować ryby puszkowane z diety - jak włączać je do jadłospisu. woda, ziarno żyta (32%), mąka żytnia (mąka żytnia razowa 13%), siemię lniane (3,5%), sól, drożdże, ocet, ekstrakt słodowy ciemny, błonnik ziemniaczany, regulator kwasowości (kwas cytrynowy). Nadaje się jako żródło węgli ? W [...]
barteklip9 to właśnie chciałam usłyszeć 8-) ja za indykiem za bardzo też nie przepadam ,albo kura albo wieprz %-) wołowiny też nie lubię , ryb też nie bardzo %-) Amber Miałam się uczyć z kolegą , ale hmmm. nie wyszło }:-( także może być poprawka :D ale to nic , mam trzy podejścia . Dieta 140/50/190 1. owsiane , whey , drożdze, banan 2. smiemię [...]
Mąka na uda? A po co? Po to żeby się tak nie ocierały. Bo jak się trochę człowiek spoci, to wtedy jest to okropne uczuci. Po prostu mąką po to żeby było mniejsze "tarcie" }:-( Nie umiem tego inaczej opisać.
Ami - mnie się też serce kraje jak na te żółtka patrzę :-D A swoją drogą, to jestem w trakcie nawiązywania kontaktu z właścicielką piekarni (nic z tych rzeczy :-D ) Na rynku piekarniczym są dostępne same żółtka w formie sproszkowanej albo płynnej. Jak tylko spotkam panią piekarzową, to poproszę żeby mi zamówiła z litr albo opakowanie proszku. [...]