[...] 40 latek ,który ******li bzdury też jest gówniarzem, tak więc wiek nie ma znaczenia. Taki np. Lolek niby małolat (zaraz mnie z***ie) a z gęby mu dobrze patrzy i mądrze pisze. Kox - fajny nick ale dla mnie zbyt hard powodzenia, będzie lepiej Donio faka maka "...a nolva sra gdzieś tam po krzakach wokół tej przysadki..." by sweter
Moja też stała raz prawie rok, później skonsumowana brała bosko, grudki traktuj z bańki. A pytanie mam przy okazji również ja- jaka jest wasza kretka ? (zakładam, że mono)- bardziej bardzo sypka, czy bardziej mało sypka, niby niemal prawie jak mąka ?
kowalu80 to co ty posty sobie nabijasz - nieodpowiadając na pytanie co do pytania to mono nie masz się rozkoszowąć smakiem tylko mieszasz i łykasz... skąd masz mono ? Mono jest praktycznie nie smakowe jak mąka
Dzisiaj znalazłem w polo Wase żytnią delikatess. Jest wypiekana z ziarna z pełnego przemiału. Skład: pełnoziarnista mąka żytnia,sól,drożdże. BTW: 10/1,5/59. Nada się zamiast pieczywa? Zmieniony przez - Lars w dniu 2015-10-11 11:01:49
ale chyba w malych miasteczkach w malym piekarniach wieksze prawdopodobienstwo ze to akurat mąka razowa.chyba ze sie samemu robi widzialem gdzies wlasnie przepis na chlebek razowy w "Kuchni SFD".
najlepiej to kup sobie taką małą elektryczną wage domową ja dałem za swoją 6.50 do tego bateria na 9v 2.20 i już wszystko moge dokładnie wyliczyć a atk wogule to duża łyżka do zupy :] mieści około 10 g proszku typu mąka cukier itd no to możesz tak przypuszczalnie 5 łyżek to będziesz miał50 gr płatków
każdy ma takie. Nieotwarte=pewność, że jest to, co na etykiecie. Otwarte może się równać 250g sproszkowanej kredy lub kilo mąki. A nikt nie będzie sobie robił placków za 50 zł (żeby jeszcze mąka żytnia, a na allegro wsypują zawsze pszenną...). 30zł +przesyłka
na redukcje raczej sie nie nadaja...niewiel chlebów razowych jest tak naprawde razowa gadalem z w piekarni z babka i ona mowi"paaaaaaaanie wiesz pan jaka taka maka jest droga?! baaardzo zadko stosujemy...jak juz to ciut." kup chleb ktory w skladzie ma tylko razowa make to jestes kozak:) poza tym - podobno- chleb typowo razowy jest [...]
Ja kupuję chleb typowo razowy. Skład to rzeczywiście mąka razowa. Wypiekany z małej piekarni 15 m od mojego wieżowca. Rzeczywiście smakuje trochę inaczej niż te inne "razowe".
introksi gdize ty kupujesz taka tania kreatyne????? ja tez chce:P ale masz racje glukoza kosztuje ok. 1,25 i dostaniesz ja w kazdym szanujacym sie spozywczaku :PPP najczesciej stoi miedzy maka a cukrem :))