zależy wypełnij: http://www.sfd.pl/REGULAMIN_DZIA%C5%81U__ANKIETA-t569834.html 1) obowiązkowa fotografia sylwetki ( przód lub tył); ewentualnie opis: bf, typ budowy ciała : Typ mezomorficzny 2) wiek: 22 3) waga/wzrost: 130kg/186 4) staż treningowy: biegi 0 ,podnoszenie 2 miesiące 5) cel cyklu: spalanie tłuszczu im więcej tym lepiej + wytrzymałość [...]
Mąka razowa pszenna 2000... Chyba lepsza niż żytnia 700 - bo to jasna mąka - w sensie bardziej oczyszczona. Piekę chleby w domu na zakwasie tylko - dlatego wkurza mnie dodatek drożdży we wszystkich tych chlebach (szybciej rosną, no i jak zakwas słaby albo stary to chleb i tak urośnie). Żytnią 2000 używa się tylko do zakwasu - ciężko upiec cały [...]
od kiedy skorbia to wegle o niskim ig? generalnie moim zdaniem - mozna jesc wegle w ostatnim posilku - jak najbardziej. Ja nawet na na dietach o obnizonej ilosci wegli (takie preferuje), uwzgledniam wegle w kolacji. Sam posilke skladający sie z bialka, ew bnialka i tluszczu - u mnie jest kiepskim rozwiazaniem i w ogole polemizowalbym z trafnoscią [...]
ja robie miele płatki suche prosto z tytki na maka pozniej miele orzechy na maka daje do miski zalewam odzywka bialkowa i jest wszystko ok niema nic gestego itp. duszkiem ok 10sec. i gotowe.
W piekarni nie powiedzą ci szczegółowego składu O. To jak się tego dowiedzieć? EDIT: Też wszedłem na strone piekarni, oto skład: Pełna nazwa produktu: Chleb żytni bez dodatku drożdży 550 g pieczywo żytnie Wykaz składników: Składniki: kwas piekarski (mąka żytnia; woda); woda; mąka żytnia typ 720; sól. Może dodatkowo zawierać: pszenicę, jaja, [...]
Zależy co rozumiesz pod pojęciem "zdrowa", bo jeśli chodzi o gęstość odżywczą to tak samo jak każda mąka oczyszczona - jest dość słabo. Jeśli to jakaś mąka "razowa", nieoczyszczona to zapewne będzie lepiej. Jest to na pewno lepsze źródło węgli niż powiedzmy soki owocowe.
Nie chce mi się czytać czy ktoś wychwycił babola, więc w razie "W" napiszę ;-) Mąka pszenna razowa, to nie to samo co mąka żytnia razowa. To dwie różne mąki, jedna z pszenicy, druga z żyta. Ale obie są zdrowe, tak? :-)
No tak, ale to sama razowa ma typ 2000, a to jest przecież pszenna razowa. Więc w takim razie ta mąka pszenna razowa będzie miała chyba niższy typ? Więc, Twoim zdaniem, na kolację mogę sobie spokojnie jeść taki chlebek i wszystko będzie ok? :-) Przepraszam, że się tak ciągle dopytuję, ale gdzie nie wejdę to widzę, jak Ci wszyscy "fitness freaki" [...]
Towar w sensie ciężarków w dużej liczbie - hehe "Mąka" dobrze grzeje - ale łapy skatowane strasznie. A TO FILMIK Z SERII - NIE OGLĄDAJ BO SIĘ ZAŁAMIESZ I PRZESTANIESZ CHODZIĆ NA SIŁOWNIĘ 2 x 274 kg i ... 15 x 183 kg ( !!!) http://pl.youtube.com/watch?v=CoypEjfXgUo Zmieniony przez - _Knife_ w dniu 2008-09-24 21:06:55
Nie zgodzę się z Twoją wypowiedzią. Piszesz że smak jest tragiczny i gęstość za duża . Nie wiem co piłeś,ale na pewno nie prawdziwe białko konopne które jest w smaku naprawdę dobre (smak naturalny jest delikatnie orzechowy, a są do wyboru również inne smaki).Może piłeś mąkę konopną którą ktoś Tobie wcisnął jako białko? Zauważ że mąka konopna i [...]
hmm nie bardzo. przeczytaj sklad tego sosu z czego dokladnie zrobiony. pewno tam zozstala uzyta maka do zageszczenia. a maka nie nadaje sie na redukcje. odpusc sobie. do wszystkiego mozna sie przyzwyczaic. na poczatku redukcji ciezko mi bylo szamac suchy ryz, a teraz bez problemu.
[...] powrocie do domu twarog i spac Ogolnie to sie staram trzymac z tym ze czasami dochodza dodatkowe posilki np wezme Agatke gdzies na spagetti lub do sfinxa lub na pizze lub do maka bo mam znizki I jeszcz erano orzechy wloskie zapomniaelm dodac aktualnie zjadlem wszystkie wiec o nich zpaomnialem Zmieniony przez - Zawodny w dniu 2006-03-27 20:02:59
hmm najtanszego chleba.Dzis mi mamusia chleb kupiła(pierwszy z brzegu)"czarny ze sliwkami"-skład:maka zytnia razowa,maka pszenna ,cukier,syrop skrobiowy,karmel i sztuczny miód z tych tanich wiadomo-kielbasy ,mielonki itp.jesli w ogóle takie rzeczy jadasz.natomiast fajne są tanie kefirki z polskich firm-serio naturalne,mało wegli [...]
O ile Tobie się nie znudzi to myśle że nie ma żadnych przeciwskazań.Jedynie jakie do głowy przychodzą mi przeciwskazania to zależy jaki makaron . Prawdziwy makaron składa się wyłącznie z wody i mąki i dlatego też powinniśmy unikać makaronów jajecznych. Mąką przeznaczoną na makaron jest mąka z pszenicy durum. Makaron durum jest najwyższej klasy [...]
Już za dwa dni w Tampere/Finlandia rozpoczną się Mistrzostwa Europy w Wyciskaniu Leżąc (zawody sprzętowe).W mistrzostwach udział weźmie 273 reprezentantów z 18 krajów w tym 181 mężczyzn i 92 kobiet. Polskę będzie reprezentowało 10 zawodników. W kategorii seniorów Darek Wszoła /Śródmieście Legnica w wadze 59 kg, Mariusz Grotkowski/Wiking [...]
W Sofii odbyły się Mistrzostwa Europy Weteranek i Weteranów w Wyciskaniu Leżąc. W mistrzostwach wystartowała jedenastoosobowa reprezentacja Polski, która w mistrzostwach zdobyła sześć medale (cztery złote oraz dwa srebrne medale) a Mariusz Hadrysiak, Wiesław Grabowski oraz Bolesław Mąka okazali się najlepszymi zawodnikami starego kontynentu w [...]
SOBOTA DNT Rozgrzewka zrobiona --drewno narąbane ---kawa a przy kawie --250g ciasta z mąki orkiszowej ze śliwkami --szału nie było ,ale chciało się |-) BYczku! Mąka orkiszowa, śliwki toż to zdrowe futrowanie:-))