SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Porady w dziale Kuchnia Sfd - czyli pojedyncze pytania na temat gotowania.

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 298636

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 416 Wiek 37 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 6505
tlusty_kot spróbuj tego:

Kawałek białej kapusty cienko poszatkuj (ja mam taką szatkownicę do krojenia np ogórka na mizerię ale można te zrobić nożem)
Posól, zbij pięścią i odstaw na jakieś 10 min.
W tym czasie obierz i zetrzyj jabłko, marchewkę, ogórka konserwowego,
Pokrój drobno pora i sparz go wrzątkiem.
Wszystko wymieszaj, dodaj pieprz, ew. jeszcze soli i cukier do smaku, oraz majonez.

Zamiast białej kapusty daję ostatnio pekińską i mój mężczyzna wielbi tą surówkę.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 87 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 952
Witam, czy omlet (3 jaja + płatki owsiane) usmażony dzień wcześniej wieczorem i odgrzany rano nie straci na wartościach odżywczych?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 416 Wiek 37 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 6505
Właśnie też się nad tym zastanawiałam. Myślę, że może być trochę gumowaty.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 87 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 952
Gumowaty czy nie to tam znaczenia dla mnie nie ma, żeby tylko miał wartości :]
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 416 Wiek 37 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 6505
Nie podejrzewam żeby białko z niego wyparowało czy cokolwiek innego :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 4097 Wiek 43 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 28862
Wartości będę bez zmian.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 7337 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 45955
cześć, macie jakieś ciekawe sposoby na przyrządzenie ryżu brązowego?
jakieś przyprawy które można dodać w trakcie gotowania, czy coś takiego?

--== GAINER TEAM ==--

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
kurkume sobie dodaj , bedziesz mial zolty

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 7337 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 45955
dzięki

--== GAINER TEAM ==--

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 31 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 508
Potrzebuję szybkiej odpowiedzi!
Jeżeli chce gotową pizze zapiec w piekarniku, to mogę to zrobić na talerzu czy lepiej będzie położyć ją na sreberku?
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Wysokobiałkowe leczo

Następny temat

Naleśniki z cycem kuraka

forma lato