Szacuny
3
Napisanych postów
460
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
10883
Witam mam pytanie o smażenie na oliwie ile czasu mozna na niej podpiekac mieso ? oraz czy oliwe dana na patelnie do smazenia wliczac juz jako zdrowe tluszcze do bilansu?
Szacuny
13
Napisanych postów
539
Wiek
32 lat
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
43081
Gdy smarze piersi z kurczaka na patelni to po chwili na patelni pojawia się woda i muszę ją odlać albo czekać aż wyparuje. Proszę o poradę dotycząca smażenia czy smażyć pod przykryciem ?
My game plan to be trained heavy, military
Mind of a Thug Lord, sittin in the cemetary
Szacuny
22
Napisanych postów
8678
Wiek
37 lat
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
160898
a wlasnie ze chvja prawde mowicie, wczoraj robilem kure sobie i tyle wody bylo ze musialem lyzka odlewac z patelni a smazylem a niczym...
kura byla wytarta, powiedzialbym nawet ze podeschnieta