SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Porady w dziale Kuchnia Sfd - czyli pojedyncze pytania na temat gotowania.

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 296057

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 16 Napisanych postów 1485 Wiek 33 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 17897
wilkujlb piers okolo 16zl, a tunczyka kupisz za 2 z kawalkiem w piotrze i pawle, zjadlem z 10 puszek ale ostatnio trafila mi sie jakas zgnila, caly tunczyk byl czarny i smierdzial na kilometr, wiec odradzalbym, a tak to kupisz za 3,5-5zl w jakims markecie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 2779 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 55245
a ile kosztuje olej lniany i gdzie dostane? Smaczny jets?

"I'm Neutral, BUT - Not Afraid You"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Koniu151 Moderator
Ekspert
Szacuny 3036 Napisanych postów 51766 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 349869
ok 15 zł za 0,25 ml, w Piotrze i Pawle.
i nie pije się go dla smaku, ale zły nie jest.

pzdr/

TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 587 Wiek 34 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 25277
Kupilem sobie grill elektryczny i dzis pierwszy raz grillowalem sobie rybe. A co za tym idzie mam pewien problem. Otóż nie dosc, ze ryba przywierala mi do rusztu to jeszcze sie zozpadla:( Co robic, zeby zapobiec temu problemowi??

http://www.sfd.pl/dnos/Dziennik-t575194.html - mój pierwszy dziennik. Zapraszam wszystkich:D

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 121 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 12281
hmm w folie?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 16 Napisanych postów 1485 Wiek 33 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 17897
popatrz na necie jak sie grilluje rybe.
poza tym na jakiej plycie smazyles?
poniewaz jak na marmurze to musisz posypac sola
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
oliwy troche,albo w folie

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 29 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1347
witajta,
obilo mi sie o uszy, ze jesli sobie wypijemy zimne mleko to nasz organizm i tak musi je sobie "podgrzac" zeby sie dalo je jakos spozytkowac.
zastanawiam sie ile w tym prawdy, moze cos wiecie ?
swoja droga dla kogos na redukcji jesli pije mleko to dobra rzecz bo wypije troche mleka a i tak straci na tym troche kalorii bo przeciez to podgrzanie cos kosztuje.

pozdrawiam.

Jeśli wydaje Ci się, że mnie znasz - masz rację wydaje Ci się.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 52 Napisanych postów 2326 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 78561
Jako sposób na przyprawienie lepiej dać te sosy Knorra (~60kcal/100g) czy ketchup(100kcal/100g)?

Jedyną rzeczą której powinniśmy się bać jest sam strach

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 76 Wiek 34 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1669
Caverg, każdy produkt o temperaturze niższej niż nasz organizm będzie wstępnie przez niego ogrzany, to wynika z zasady bilansu cieplnego. Nazywa się to efekt termiczny pożywienia i jest na SFD wzór do liczeia kcal, który to uwzględnia.



Zmieniony przez - RuBisCO w dniu 2010-01-14 10:19:30

Jest lepiej niż było. Będzie lepiej niż jest.

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Wysokobiałkowe leczo

Następny temat

Naleśniki z cycem kuraka

WHEY premium