SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Gainer 2

temat działu:

Po siłowni, o siłowni

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 892193

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 60 Napisanych postów 5004 Wiek 35 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 168412
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 32 Napisanych postów 12917 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 85996
na 100 - 120

po łuku
bez bloków
w halówkach
po chuowym podłozu


ok 16 sekund

wyjście z bloku ( które mi nei idzie dzisiaj trenwoałem )
bieg po tartanie
kolce
+ bieg po prstej

i 12-13 sekund będzie

Zmieniony przez - niwix w dniu 2006-05-19 12:41:48
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 36 Napisanych postów 13181 Wiek 36 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 86307
pożygm się zaraz

trening -> ból -> rozwój

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 32 Napisanych postów 12917 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 85996
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 36 Napisanych postów 13181 Wiek 36 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 86307
dzięki

ale już mi lepiej

poprostu mama zrobiła dobrą kaszanke z cebulą wiec zjadłem sobie z 3-4 łyżki i za chwile przepiłem gainerem

ale zaraz mam ibiad ok 350 g gotowanej rybki + sałatka

trening -> ból -> rozwój

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 60 Napisanych postów 5004 Wiek 35 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 168412
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 32 Napisanych postów 12917 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 85996
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 60 Napisanych postów 5004 Wiek 35 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 168412
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 32 Napisanych postów 12917 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 85996
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 60 Napisanych postów 5004 Wiek 35 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 168412
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Tabele do ćwiczeń

Następny temat

Boli mnie:(

forma lato