SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Pojedyncze pytania Juniora vol. 4!

temat działu:

Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 154940

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 1201 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 13287
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 1685 Wiek 26 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 7890
"gotowac, piec, smazyc sporadycznie" Cytując kolegę z runcajsem na avatarze

Masz lat pra­wie 40, wyg­la­dasz na niecałe 30, myślisz, że masz nies­pełna 20, a zacho­wujesz się jak­byś miał 10.

Dziennik treningowy:
http://www.sfd.pl/[DT]_wisnia1892-t1015456.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11150 Napisanych postów 51591 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Bo smażenie nie nalezy do zbyt zdrowych i dobrych opcji.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 1201 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 13287
Smażenie, smażeniu nie równe.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11150 Napisanych postów 51591 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
No zależy na czym smażysz ale jakiekolwiek smażenie < pieczenie < gotowanie/duszenie.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 1201 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 13287
Nie podzielam tego zdania.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11150 Napisanych postów 51591 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Ja piszę tak jak jest i jak jest to potwierdzone - nie przez pryzmat indywidualny.
1. Gotowanie/duszenie
2. Pieczenie/grillowanie
3. Smaźenie

Kwestia indywidualnego wyboru jest dla każdego z osobna - w końcu każdy ma swój rozum
Osobiście też dość mocno lubię smażone więc jeśli sobie na nie pozwalam to zdecydowanie na smalcu i na nim polecam piec jeśli wybieramy opcją "najzdrowszą"
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 1685 Wiek 26 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 7890
Czym się różni smażenie pod przykryciem od gotowania, czy pieczenia ?

Masz lat pra­wie 40, wyg­la­dasz na niecałe 30, myślisz, że masz nies­pełna 20, a zacho­wujesz się jak­byś miał 10.

Dziennik treningowy:
http://www.sfd.pl/[DT]_wisnia1892-t1015456.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 1201 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 13287
Smażyć na smalcu? Jakaś abstrakcja... Jak smażyć to na oleju z pestek winogron bądź oleju ryżowym, ew. spryskać patelnię cooking sprayem.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 1685 Wiek 26 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 7890
A oliwa do smażenia to co :D ?

Masz lat pra­wie 40, wyg­la­dasz na niecałe 30, myślisz, że masz nies­pełna 20, a zacho­wujesz się jak­byś miał 10.

Dziennik treningowy:
http://www.sfd.pl/[DT]_wisnia1892-t1015456.html 

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

dietaa !

Następny temat

Rozkład WW i T i B.

forma lato