Szacuny
16
Napisanych postów
1485
Wiek
33 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
17897
Mam udka z kurczaka, polalem je sosem z cytryny musztardy i ketchupu.
Chcę wrzucić do piekarnika, w internecie jest, aby piec ~50min, nie za długo? Pierś mi się robi po 20-25 minutach
Szacuny
9
Napisanych postów
416
Wiek
37 lat
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
6505
W sumie zależy jakie duże udko i jak się je piecze. Małe pieką mi się w folii aluminiowej ok 40 min w 180stopniach (po 30 min odwijam folię żeby się przypiekły, duże z 10-15 minut dłużej.
Szacuny
9
Napisanych postów
4097
Wiek
43 lat
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
28862
A wracając do poprzedniej rozmowy to u mnie nie ma w biedro ryżu brązowego i osobiście nigdy go w biedro nie widzałem. Najwidoczniej nie wszędzie mają ten produkt.
Szacuny
22
Napisanych postów
8678
Wiek
38 lat
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
160898
dobra pany jak moge przyrzadzic mielona wolowine w piekarniku zeby bylo ze smakiem?
bede piekl poledwiczki z indyka wiec wrzuce i to tylko nie wiem jak
Szacuny
12
Napisanych postów
5688
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
34046
akurat może niekoniecznie do piekarnika ale możesz zrobić zapiekanke, chili con carne, burgery wołowe, makaron z wołowiną i curry, z sosem pomidorowym ..