w przed treningowym możesz dać sos na bazie przecieru i oliwy,w po treningowym nie dawaj, nie polecam ci takich gotowych sosów jest tam mąka, cukier, polepszacze smaku daj sobie z nimi na luz
Pierwszy raz się spotkałem z taką etykietą, a po za tym zgłupiałem już szukając po wyszukiwarce czy mąka pszenna może być, czy nie. Nawet razowa. Jak zwykle dziękuję za odpowiedź.
Witam Czy taki chleb jest dobry?: Skład: Krojone ziarno żyta(37%), woda, mąka żytnia razowa(22%), płatki ziemniaczane, sól, syrop glukozowy, olej roślinny(sojowy lub rzepakowy), lecytyna sojowa - emulgator. Rodzaj pieczywa: chleb żytni razowy, krojony, pasteryzowany. Wydaje się że jest dobrej jakości, dość ciężki i prawdziwy w smaku. Tylko do [...]
witam takie pytania 2... 1.czy mąka razowa żytnia typu 2000 nadaję się do częstszego stosowanie w diecie? czy nie bardzo? 2.ile wynosi IG tego produktu??
Przyjąłem. Mam jeszcze jedno pytanie: który z posiłków będzie lepszy? : Wersja I - 50g Mąka żytnia 720 - 120g jajka Wersja II - 30g Białko VitaFit - 50g płatków owsianych.
Witam! Czy ktoś z Was spotkał się z makaronem "As-Babuni. Graham. Lubelskie makaron domowy". Skład: Mąka razowa 100%, woda. http://media.yellowpages.pl/001692AA/Makaron-Graham-krajanka-_bm.jpg Czy taki makaron można włączyć do stałej (nawet codziennej diety)? Co ciekawe gotuje się go zaledwie 4 minuty..
A więc 3 jajka, 100g twarogu, sól->mix-->patelnia. Na omleta musztarda z maka, sałata i ogórek i zwiniete. Od dzis w stałym menu kolacyjnym aż sie nie znudzi.
zarcie do roboty sie robi.. pankejksy z rodzynkami, dzis juz normalnie z mąką, odrobiną owsianych i porcją białka i wysmaruje masłem orzechowym będzie smacznie