[...] funkcjonowania organizmu. Jeśli spożywamy zbyt duże ilości produktów kwasotwórczych, do których należą m.in. białka zwierzęce, węglowodany (np. cukier, mąka, jasny ryż, makaron), tłuszcz, kawa, czarna herbata, alkohol i nikotyna, w organizmie może powstać nadmiar kwaśnych pozostałości przemiany materii. Poziom kwasów we krwi może ulec [...]
Wasal i Mutra maja słabe watroby, ale bez paniki sili +hepa i clo na koniec przeciez na 100 mety wystarczy a meta to very best sa, naprawde warto Donio faka maka
[...] reakcje organizmu i ciała. Wołowinka będzie min. 2 razy w tygodniu, morszczuk pieczony co 2 dzień oczywiście pierś z kurczaka i masa warzyw. Co do węgli strasznie lubię makaron (mąka durum) i ryż basmati. Przed treningiem będzie ryż brązowy lub kasza gryczana, a po treningu coś o wyższym IG czyli np. biały. Nie układałem sobie jeszcze [...]
Hahaha ;P 6 weidera przeszkodziła mu w spotkaniu z dziewczyną Oo :P Prze kozak tylko... bioły jak mąka :D Zmieniony przez - AdamWampir w dniu 2011-08-07 20:02:05
Ogolnie to warzyłem 83kilo (ale chyba samego tłuszczu bo mi brzuch odstawał :D ) zbiłem w okolo 3 miesiące, a jem ogólnie zdrowe żarełko Typu Rybki(Losoś,Tuńczyk) , Pierś z kury chuda wołowinka, Ryż brązowy(chodz teraz troche wiecej tłuszczy) Produkty mało przetworzone. Rano 6:30 omlet z 3 jaj 2 zółtka na bazie płatków owsianych z mąka Graham typ [...]
Muszę zrobić, ile mąka żytnia 2000 kosztuje bo jakoś w sklepie nie widziałem najwyżej się kończyły na typ 650 może ciut więcej? Szpinaku użyłeś mrożonego? Małych placuszków nie lubię pewnie zrobię duży jak owsiany.
Mało kcal, dużo białka, mało tłuszczów, mało węglowodanów. Szynki, mąka pszenna, mięso mielone, gotowe surówki do wywalenia i zmiany nie mniej przetworzone produkty.
Surówki.. Fakt, ale przecież spaghetti od groma osób tu robi. Z kolei ta mąka to pelnoziarnista Graham, ma dużo błonnika, też często polecana. Drób też nie jest chyba zły? Oczywiście mowie o szynce z dobrym składem. Masło mogę? Poza tym, co mogę zrobić z owoców czy warzyw bez blendera? Może być z odzywka o jakimś smaku
Nie rozumiem dwóch ostatnich pytań. Masło jest jednym z polecanych źródeł tłuszczów. Drób nie jest zły. Jego przetwory w postaci szynek już tak. Pełnoziarnista mąka będzie ok. Mięso kupione w kawałku i zmielone w domu lub w sklepie a nie gotowe zmielone. Zmieniony przez - domer w dniu 2017-08-08 08:56:34
Przejdź sie do sklepu z żywnością orientalną, lub z żywnościa dla cukrzyków i poszukaj mączki sojowej. Uzywają jej ludzie na CKD - ja jej w życiu jeszcze nie widziałem - ale podobno ma 29g węglowodanów w 100g czyli o wiele mniej niż zwykła mąka, do Twoich placuszków by sie chyba nadawała.
[...] PL wiec nie jest chyba najgorszej jakosci. Posilki na ktorych bazuje w diecie to: owsianka, platki jaglane, orkiszowe w polaczneiu z orzechami, maslem orzechowym mlekiem wpc makaron, ryz kasza z kurczakim i malo warzyw, koktajle awokado+banan, borowki, mleko> omlety z platkami jaglanymi orkiszowymi, pasta tunczyk+jajko, jajecznia na masle +bekon, [...]
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
[...] później na noc zamiast posiłku IV. Posiłek II i III 75gW,35gB,10gT (x2) (1-1,5 godz. przed treningiem i do 1 godz. po treningu w DT) Tradycyjny posiłek: - 100g ryżu lub makaronu (mogą być również ziemniaki – przed obróbką ok.350g) - 175g piersi z kurczaka / indyka (lub chuda ryba 200g) - łyżka oliwy z oliwek (najlepiej spożyta tuż przed [...]
Moglby ktos z fachowców sie wypowiedziec?? Ona jest przeznaczona jako dodatek do szaków ale pomysł na woskową to porpsortu pic na wodę!! bo jest ciężej dostępna w naszych krajach my stosujemy skrobie kukurydzianą to to samo...tylko inna odmiana kukurydzy substancje są takie same ,,, skrobi nie robi się jak mąki z ziaren a z białych włókien., [...]
Moglby ktos z fachowców sie wypowiedziec?? Ona jest przeznaczona jako dodatek do szaków ale pomysł na woskową to porpsortu pic na wodę!! bo jest ciężej dostępna w naszych krajach my stosujemy skrobie kukurydzianą to to samo...tylko inna odmiana kukurydzy substancje są takie same ,,, skrobi nie robi się jak mąki z ziaren a z białych włókien., [...]