[...] 5 pastylek),aromoat arakowy(3-4krople),szczyta proszku do pieczenia(zeby spulchnialy): Wykonanie: Platki owsiane zmiksowac(ja miksuje w mikserze do kawy)aby powstala maka,wlac lyzke oliwy, nastepnie wbic jajo,do rozrobienia ciasta dolac trohce wody,wrzucic slodzik mieszac tak aby sie rozpuscil lub predzej go rozpuscic w wodzie i [...]
witam wlasnie wrocilem z zakupow pierwsze wrazenia wizualne z MHP pardziej proszkowa niz super g tzn jest bardziej taka sypka super g dlamnie byl taki zbity to jest takiej konystencji troche grubrzej niz maka ale oczywiscie to moje zdanie jutro go wyprobuje i opowiem wiecej
Cześć, Z Wtorku na Środę w nocy robiliśmy z dziewczyną Naleśniki z Żurawina według przepisu Katarzyny Matelli z gazety Rebel Magazine http://magazine.rebel-mag.eu/ Składniki: - 13 białek jaj - 2 żółtka jaj - 100 ml odtłuszczonego mleka - ok 100 ml wody mineralnej gazowanej - 150 gram mąki razowej pszennej - 400 gram chudego twarogu - 100 gram [...]
a tu moje sniadanko placek:maka typ 1850,owsiane,slodzik,jajka,wpc,sliwki brazowy w smaku sredni i zdecydowanie bardziej zapycha paraboliczny,basmati sa ok.nie zapychaja w smaku tez git moim zdaniem lepsze na mase tu moje masowe drozdzowki przepis w dziale kuchnia Zmieniony przez - koles08 w dniu 2010-08-27 09:04:08
Hej! Ja też mieszkam w Norge :-) Jest też taki sklep Life i tam można dostać różne mąki(gryczaną,z komosy ryżowej,z konopii),olej kokosowy,siemię lniane mielone itp. Ja nie jem glutenu i piękę chleb fasolowy z mąką gryczaną lub z komosy ryżowej i taki chlebek daje radę :-D Poza tym w Rimi jest fasolka szparagowa mrożona za 10 NOK i groszek mrożony [...]
To tylko przystawka przed głównym daniem (mówiłam, że lubię dużo jeść :-))) Do garnka wleciała zielona soczewica z marchewką, szczypiorkiem i szalotką, trochę ziół, pieprz, sól, oliwa. Wszystko zblendowałam i uformowałam w małe kulki, które się niestety rozpłaszczyły :-( w ten sposób powstały te małe kotlety. Do tego sałata z warzywami z sosem [...]
Ponownie witam wszystkich !:))) Bardzo dobże że interesujecie się takim typem ćwiczeń -> staramy się rozwijać Street Workout w Polsce !:) przypominam o grupie na FB (http://www.facebook.com/#!/groups/331973586820937/) :) 1) Dobre pytanie ile weźmie na klate-> obecnie jestem studentem,na uczelni mamy siłownie i właśnie pare dni temu zaprosiły mnie [...]
I jeszcze foto z deseru - gofry proteinowe (jaja, jogurt grecki, mąka koksowa, trochę odżywki, oleju koksowego, opcjonalnie proszku do pieczenia + owoce i żelki oraz mus;-)) /ObrazkiSFD/ZdjeciaSFD3_large/3e15fce766b64135ab374354082da170.JPG Zmieniony przez - faftaq w dniu 2014-08-11 21:57:33 Ciekawostka z pracy zawodowej - jak uzgadniam z [...]
Sugeruję więc podbić jednak źródła tłuszczów w diecie. Nie powinno to stanowić problemu, ponieważ przy małej objętości dostarczysz w ten sposób sporą ilość kalorii (tłuszcze 1 gram = 9 kalorii, a 1 gram weglowdanów 4 kalorie). Wystarczy porównać jak bardzo najesz się taka samą ilością kalorii z 500 gramów ziemniaków w porównaniu z taką samą [...]
Veronko: a kiedy mnie nie bylo? Ja tylko nieobecny przez weekendy, nie mam dostepu do Netu. Irex: to zalezy jak to wkomponujesz w diete. Jak dla mnie ryz czy kasza sa lepszymi zrodlami WW niz maka chociazby z uwagi na zawartosc blonnika. Moja rada: odpusc sobie.
a no wlasnie zwykle ejstes caly czas a jak Cie nie ma dwa dni to sie to daje zauwazyc.... a co do pytania o oliwa vs. maka to ja nie potrafie odpowiedziec - mysle ze najlepiej odpowiedzial na to juz Kain - wczesniej.... ------------------------------ "When you exercise, your goal isn't to burn fat, it's to become a fat burning machine" [...]
vextrago to wymysl pvl , jak to zbadali szwedzi to w sklad vextrago wchodzil cukier i mąka. vitargo to ue (szwecja) problem w tym ze jesli np w whey producent musi podac % zawartosc białka w białku to w przypadku gainerow nie trzeba podawaac stopnia scukrzenia maltodeksrtyny czy jej ekwiwalentu dekstrozy, nie trzba podwac ilosci i jakosci błonnika [...]