Szacuny
4940
Napisanych postów
21619
Wiek
35 lat
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
93517
Arros , prawdopodobnie przyjma sie te wartosci odzwycze z ryzu, bo kto powiedzial ze ryz nabiera wartosci dopiero bo ugotowaniu ? No ale smaczne to to raczej nie bedzie i chyba sraczka gwarantowana,ciezko powiedziec , nie probowaalam
Ronney88 , moze lepiej pozyczyc np. prodiż od babci ?;)
Szacuny
0
Napisanych postów
7
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
86
koledzy co sądzicie o mięsie wieprzowym z szynki o rozkładzie:
b:19g w:0 t:6,5g( w tym 2,6 nasycone). dodam że jestem na redukcji.
Można wrzucić na stałe do menu takie mięsko?
Szacuny
23
Napisanych postów
1886
Wiek
40 lat
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
16837
Pytanie: Jak mrozic mieso zeby sie nie przyklejalo do siebie. Mam zamrazalke otwierana od gory. Kupuje zawsze jednorazowo kolo 50 kg miesa, porcjuje, wkladam w folie(do mrozenia) i mroze. Zeby je wyciagnac musze uzywac loma. Ma ktos jakis patent?
Zmieniony przez - iNightWolf w dniu 2010-09-22 08:55:41
Szacuny
4940
Napisanych postów
21619
Wiek
35 lat
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
93517
Wystarczy poprostu kazdy kawalek (jezeli to np. kotlety) zapakowac osobno. Mozesz tez wczesniej je przyprawic , czy zamrozic z przygotowanym juz sosem. Wszystko poporcjuj w osobnych woreczkach i voila ;> Ja ostatnio lupalam kupny szpinak mrozony, to byl hardcore , nawet sufit byl upieprzony heh
Szacuny
0
Napisanych postów
62
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
3786
Jeżeli chciałbym dodać odżywki białkowej do placków owsianych to wcześniej ją przygotować w szejkerze z wodą i dodać do pozostałej gotowej już masy czy najnormalniej w świecie wsypać sam proch?
Nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi na to pytanie, a dla pewności zawsze wole zapytać .
Szacuny
4940
Napisanych postów
21619
Wiek
35 lat
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
93517
Sam proch
Apropo tych woreczkow to juz zapakowane mozesz poprzekladac z zamrazarce papierem do pieczenia, nie zapomnij zeby byly suche bo moze sklejaja Ci sie dlatego bo sa mokre