SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Porady w dziale Kuchnia Sfd - czyli pojedyncze pytania na temat gotowania.

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 295617

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
Arros , prawdopodobnie przyjma sie te wartosci odzwycze z ryzu, bo kto powiedzial ze ryz nabiera wartosci dopiero bo ugotowaniu ? No ale smaczne to to raczej nie bedzie i chyba sraczka gwarantowana,ciezko powiedziec , nie probowaalam

Ronney88 , moze lepiej pozyczyc np. prodiż od babci ?;)

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 7 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 86
koledzy co sądzicie o mięsie wieprzowym z szynki o rozkładzie:
b:19g w:0 t:6,5g( w tym 2,6 nasycone). dodam że jestem na redukcji.
Można wrzucić na stałe do menu takie mięsko?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 215 Wiek 34 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 3888
ze sklepu ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 23 Napisanych postów 1886 Wiek 40 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 16837
Pytanie:
Jak mrozic mieso zeby sie nie przyklejalo do siebie. Mam zamrazalke otwierana od gory. Kupuje zawsze jednorazowo kolo 50 kg miesa, porcjuje, wkladam w folie(do mrozenia) i mroze. Zeby je wyciagnac musze uzywac loma. Ma ktos jakis patent?

Zmieniony przez - iNightWolf w dniu 2010-09-22 08:55:41
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 7 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 86
cocoon , jeżeli to było do mnie to mięsko ze sklepu. porcjowane i paczkowane po 500g.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
Wystarczy poprostu kazdy kawalek (jezeli to np. kotlety) zapakowac osobno. Mozesz tez wczesniej je przyprawic , czy zamrozic z przygotowanym juz sosem. Wszystko poporcjuj w osobnych woreczkach i voila ;> Ja ostatnio lupalam kupny szpinak mrozony, to byl hardcore , nawet sufit byl upieprzony heh

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 150 Wiek 37 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 3452
no niestety Malinowa, ale w osobnych woreczkach w zamrazarce tez sie skleja :(
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 62 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 3786
Jeżeli chciałbym dodać odżywki białkowej do placków owsianych to wcześniej ją przygotować w szejkerze z wodą i dodać do pozostałej gotowej już masy czy najnormalniej w świecie wsypać sam proch?
Nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi na to pytanie, a dla pewności zawsze wole zapytać .

Pzdr
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 62 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 3786
Odpowie ktoś??
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
Sam proch

Apropo tych woreczkow to juz zapakowane mozesz poprzekladac z zamrazarce papierem do pieczenia, nie zapomnij zeby byly suche bo moze sklejaja Ci sie dlatego bo sa mokre

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Wysokobiałkowe leczo

Następny temat

Naleśniki z cycem kuraka

WHEY premium