SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Porady w dziale Kuchnia Sfd - czyli pojedyncze pytania na temat gotowania.

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 296906

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17707 Napisanych postów 132168 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460711
pitbull91

poczytaj to się dowiesz wszystkiego
Odp 1:
https://www.sfd.pl/Płatki_owsiane-t598078.html
Odp 2:
https://www.sfd.pl/serwatka-t245791.html
https://www.sfd.pl/Białko__czas_wymieszania_a_czas_spożycia-t593541.html



ditchdoc

znalazłem tylko marynate sphinxa
https://www.sfd.pl/Marynata_SPHINX-t466672.html

Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2010-06-23 11:05:36

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
A no ja chinczyka robie tak ze smaze mieso w duzej ilosc przypraw,nastepnie podlewam bulionem, potem dodaje jakies papryczki ostre,sos sojowy itd. ,zageszczam maka kukurydziana i na sma koniec dodaje warzywa zeby byly dosyc twarde..

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 676 Wiek 33 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 112975
Krótka piłka.
Jak ubiję pianę z białek, to powinno się ją dodawać do składników np do miski z mąką i wtedy mieszać,
czy
mąkę dosypywać do ubitej piany z białek?

Chodzi o to żeby omlet był puszysty, nie opadł?

#musicislife

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 28 Napisanych postów 5005 Wiek 30 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 19714
Mam pytanie.

Ksylitol, jest szkodliwy?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17707 Napisanych postów 132168 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460711
kamillowwa zawsze chyba się do ubitego białka dodaje składniki.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 695 Wiek 33 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 8065
a ja znowu pytam czy te gofry(wiadomo wysoka tem dziala na te owsiane i bialko) nie traca wartosci ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 1300 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 38422
kupiłem teflon ostatnio, jak będę smażył omleta/misko i warzywka mrożone to muszę coś dodawać do smażenia ? czy bezpośrednio na patelkę z tym
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 2920 Wiek 31 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 25539
na patelke tylko pilnuj bo jak przypalisz to 15 minut zmywania ;D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 1300 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 38422
ale ponoć do teflonu nie przywiera ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 2920 Wiek 31 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 25539
ale jak dasz full gaz i ci wyparuje woda i nie bedziesz mieszal to bedzie ciezko ;] poprostu czasem trza zajrzeć, przemieszać ;D
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Wysokobiałkowe leczo

Następny temat

Naleśniki z cycem kuraka

WHEY premium