...
Napisał(a)
witam Mam pytanie czy ma ktoś przepis na kurczaka barbecue? bo zjadłbym takiego :P
...
Napisał(a)
anubis84, możesz zapodać z czego się ten shejk dokładnie składa ? :)
i czy takie płatki w tej twojej postci ulegają jakimś zmianą i są bardziej przyswajalne ?
i czy takie płatki w tej twojej postci ulegają jakimś zmianą i są bardziej przyswajalne ?
...
Napisał(a)
Ja codziennie na śniadanie jem szejka z płatków górskich + banan + mleko. O wiele lepiej mi wchodzi niż normalnie zrobione płatki.
...
Napisał(a)
StakeMan
Mielone około miesiąca spokojnie moze leżeć, nie zmielone więcej.
Fat-Hulk a ten winogron na zdjęciu nie byl dla ozdoby, ale jak chcesz to na plasterek sera połóż sobie pokrojony winogron i zobacz czy Ci smakuje
fighter7 przepis na sos barbecue znajdzesz na necie, wszystkie składniki mieszasz i obtaczasz w tym kurczaka i potem do pieca.
kondziopl3
https://www.sfd.pl/Fityniany_w_płatkach_owsianych-t539496.html
ja moczę płatki na noc i rano odsączam z wod, podobno fityniany się z woą wiążą i dlatego tą wodę się odlewa. No i przepis uprzednio odcedzone płatki, mleko mieszam z wpc dodatje płatki i banana i blenduje, jak mam ochotę to nieraz cynamonu daje, i do tego kieliszek oliwy z oliwek, czemu nie daje do środka bo szejker jest potem tłusty.
Mielone około miesiąca spokojnie moze leżeć, nie zmielone więcej.
Fat-Hulk a ten winogron na zdjęciu nie byl dla ozdoby, ale jak chcesz to na plasterek sera połóż sobie pokrojony winogron i zobacz czy Ci smakuje
fighter7 przepis na sos barbecue znajdzesz na necie, wszystkie składniki mieszasz i obtaczasz w tym kurczaka i potem do pieca.
kondziopl3
https://www.sfd.pl/Fityniany_w_płatkach_owsianych-t539496.html
ja moczę płatki na noc i rano odsączam z wod, podobno fityniany się z woą wiążą i dlatego tą wodę się odlewa. No i przepis uprzednio odcedzone płatki, mleko mieszam z wpc dodatje płatki i banana i blenduje, jak mam ochotę to nieraz cynamonu daje, i do tego kieliszek oliwy z oliwek, czemu nie daje do środka bo szejker jest potem tłusty.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
ok przepis mam tylko jeszcze pytanie, czy kierowac się jakims specjalnym wyborem przy zakupie tabasco i sosu sojowego? czy brac pierwszy z brzega?
...
Napisał(a)
Sos sojowy z kikomana albo vitasja z lidla jak jest orientalny tydzien, miałem kiedyś z tao tao to normalnie jak magi smakuje, sosu tabasco nigdy nie kupowałem.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
pewnie było yo pytanie z milion razy :D
Jakie mięso na Tatara ( prosiłbym o podawanie konkretnych części woła )
Pytam ponieważ ostatnio jadłem paczkowanego od Beefmastera i bardzo mi smakował , teraz szukam jakiegoś tańszego i zawierającego mniej konserwantów mięsa
Jakie mięso na Tatara ( prosiłbym o podawanie konkretnych części woła )
Pytam ponieważ ostatnio jadłem paczkowanego od Beefmastera i bardzo mi smakował , teraz szukam jakiegoś tańszego i zawierającego mniej konserwantów mięsa
Nie jest najważniejsze, byś był lepszy od innych.Najważniejsze jest, byś był lepszy od samego siebie z dnia wczorajszego.
— Mahatma Gandhi
...
Napisał(a)
Tańszego nie ma. tatara robisz z polędwicy.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
tylko z polędwicy wołowej ? Czy można użyć jakiejś innej np wieprzowej?
Nie jest najważniejsze, byś był lepszy od innych.Najważniejsze jest, byś był lepszy od samego siebie z dnia wczorajszego.
— Mahatma Gandhi
Poprzedni temat
Wysokobiałkowe leczo
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- 294
- 295
- 296
- 297
- 298
- 299
- 300
- ...
- 301
Następny temat
Naleśniki z cycem kuraka
Polecane artykuły