WItaj:) Najlepiej ograniczyc spozycie chleba do minumum, skup sie na innych lepszych zrodlach WW jak ryz brazowy/paraboliczny, kasze gryczana/jeczmienna/kus kus, makaron razowy/z maki durum,platki owsiane. no i na koncu dobrej jakosci CHLEB RAZOWY bez zbednych dodatkow jak np.maka pszenna,karmel itp.
Jak chcesz robić samemu i masz czas to proszę bardzo: Chleb Adama - jest na bazie mąki migdałowej , na 100 g chleba tylko 1,9 W . W smaku rewelacyjny i bardzo syty . B-33, W-1,9, T-13,3 Składniki chlebka : mąka migdałowa, gluten pszenny witalny, ziarna lnu, ziarna słonecznika, sól, przyprawy, drożdże suche ( osobno pakowane) www.dobradieta.pl [...]
Na moje oko syfy i wysypka jest właśnie od nadmiaru białka, albo złej jakości białka. Ten ECONO smakuje jak łyżka kakao z mąką. Zmniejszę liczbę odżywki - z 60g na 30g dziennie, ew. 40g.
[...] zjedzeniem posiłków na wysokich węglach rozwiązujesz w ten sposób, że po prostu jesz je bardziej przetworzone. W pierwszej kolejności idzie ryż biały zamiast brązowego dalej makarony zwykłe, biała mąka dalej zwykłe pieczywo, owoce słodkie, miód itd. kończąc nawet na słodyczach, carbo czy gainerach w ostateczności. Do tego podlewasz tłuszczami [...]
"Żeby żaba żyto żarła to by mąką srała". Nie ma wymówek. Albo bomba, albo "niesportowe" rozrywki. I co? Po wychlaniu 0,5 kumpel ożył? Tylko słabi się tłumaczą Złota kupa Wal do słoika, złoto teraz w cenie. Z resztą, jak teraz jest czarna to może srasz ropą? Zmieniony przez - mass1987 w dniu 2010-09-15 21:44:13
Można samemu zrobić sobie chlebek i kanapki!!!!! Robimy zwykłego ometa z samych jajek ( jak ktś chce to można łyżke mąki dać ale nie więcej- może być mąka sojowa bo ma mało WW i do tego te WW to w dużej części błonnik) Ubijamy odzielnie białka odzielnie żółtka potem mieszamy mase i wylewamy na patelke. Robimy ometa dzielimy na 4 kawałki i mamy 2 [...]
Jeszcze jedno chopcy! Dzisiaj otwarłem jedną kapsułke i tam jest taki granulowany (granulki są twarde) proszek... Jak dobrze pamiętam to jak miałem HMB z dobrym terminem ważności to proszek był jak mąka... a teraz granulki... Normalnie zaczynam sie martwić czy mi nic po takiej kuracji HMB nie bedzie... Dajce jakąś budującą rade:)
[...] białka do diety to efekty zobaczysz po paru miesiacach : Węglowodany oczyszczone najczęściej spotykane są w tych produktach: biała mąka – białe pieczywo, ciasta, makaron, biały ryż, płatki kukurydziane, popcorn, ziemniaki (naturalnie prawie czysta skrobia), cukier rafinowany – słodycze, syropy, napoje gazowane, wiele [...]
[...] pare pierwiastkow. jasne pieczywo, cukier bialy, ryz bialy - produkty rafinowane, wyzszy ig jak i pozbawione wszelkich skladnikow odzywczych. jeszcze lepszy od brazowego jest dziki ale cena ;/!! a jak juz przy posilkach bogatych w weglowodany to makaron odrazu moze opiszemy :) - wybieraj ten z semoliny (maka z psenicy "durum"). pzdr!!
1.zalezy w czym pewnie chodzi ci o panierke maka,jajo,bulka raz na jakis czas moze byc ale jako staly element nie 2.kup olej rzepakowy dobrej jakosci ma smak neutralny,omege rowniez dodaj 3.mozna jesc
Nie radzę kombinować na zasadzie wybierania z rodzinnych obiadów bo w praktyce ciągle będziesz miał za dużo słabej jakości tłuszczy(smażenie/duszenie z olejem, tłuste dodatki do smaku itp.) oraz węgli prostych(biała mąka, panierki itp.). To się sprawdza tylko dla chłopaków bez tendencji to łapania fatu, wtedy polskie obiadki + dodatkowo więcej [...]
ej wuja nie porownuj maki do ph bo to nie ta branza ph avant labs to sterydy! a wynalazki typu maka, manayupa czy vilcacora to ja z Angli przemycałem juz 4 lata temu członek-mafia.suple.hardcor.pl atleta.pl -najbardziej szczery i uczciwy dealer odzywek w necie ****************************** NACZELNIK DZIAŁU SUPLEMENTACJA [...]
Kupiłbym profi wheya alz skąd moge miec pewnosc ze jest tam rzeczywiscie 3800 g ?? albo ok jest tam 3,8 kg rozcienczone z mąką Suplementacja to już tradycja
hm... co masz na mysli ? pisalismy na gadu , podał dane i wgl wpłaciłem , napisał mi ze dostał pieniądze i ze wysyła paczke , dzis paczka przyszła , odkrecam nakrętke i po pierwsze juz było otwarte i nie wygladało to jak kreatynka wiec porownałem z mąką i taka sama , rozpuszczalnosc i smak też ..