To muszą być duże ilości. Ja ledwo 250g zjadam a więcej to już musiałoby być z produktów bardziej rekreacyjnych ;-) A mąka taka zwykła, biała? Chleb jakiś specjalny? Naleśniki to w sumie dobry pomysł, dużo węgli można upchać :-)
No sporo, na sniadanie 2-3 tosty, chleb taki zwykly, nie tostowy ale tez jakis razowy, taki jak polski normalny :-D np ryzu gotuje 210-230 g na 2 posilki, do tego jakis owoc. Maka zwykla pszenna.
Też chętnie zobaczę fotki :-) Ja lubię węgle ale tyle nie dałbym rady. Przed białą mąką czy pieczywem mam jakieś opory, jem ale raczej w małych ilościach. Przy takiej ilości tłuszczu to ok, bo rzeczywiście można kombinować np. z naleśnikami ale jak jest tłuszczu mniej to naprawdę ciężko przejeść tyle węgli.
Tak, jem normalnie calkiem, normalnie chleb, maka zwykla, tylko sporo jest, np ten posilek z ryzem pokazalam jeden, a takie zjadlam 2 tego dnia. Tych nalesnikow tez sporo wyszlo, chyba z 8-9. A czekolada dobre zrodlo tluszczu, 10g czekolady=5 g tluszczu, podobno ‚zdrowo’ miec troche w diecie gorzkiej czekolady. Mysle ze tyly poprawilam, teraz nie [...]
[...] cola zero, ale tez nieczesto. Blonnik staram sie trzymac na poziomie ok 25-30. Chleb jem czasami, ale rzadko teraz, wole takie pieczywo chrupkie pelnoziarniste (fajny sklad, maka zytnia, woda, sol, drozdze, i o dziwo smakuje tez dobrze) albo krazki ryzowe. Wiec ja sama tego pilnuje, tak jem po prostu. Zmieniony przez - madzia_666 w dniu [...]
make? na jakiego grzyba ci? maka pszeniczna jest do bani. ja zawsze robie tak: 4jaja 100g platkow owsianych do tego jakis owow np jablko wrzucam dla smaku mozesz dodac jakiegos aromatu
Znam te pojecie odkad na opakowaniu migadlow je zobaczylam.W tym przypadku chyba tez nie powoduje to duzych strat w produkcie? Tak przy okazji mozna dodac: Dryfowanie - usuwanie pestek lub nasion z owoców. Duszenie - gotowanie obsmażonego na ogół produktu, pod przykryciem, we własnym sosie z dodatkiem niewielkiej ilości tłuszczu i płynu. [...]
Mąka ryżowa na wodzie. Wstawiam do mikrofalówki na kilka min, od czasu do czasu zamieszam żeby nie było grudek i powiem ci źe naprawdę elegancko wchodzi :) Do tego odżywka białkowa + cynamon w moim przypadku.
No właśnie, taki sos z torby można by nawet wg mnie zagęścić mąką razową i też w bilans wliczyć. Co prawda na masie nie ma co świrować jeśli nie jemy tak codziennie ale na niedzielę to jest piękna sprawa i wszystko fit jak trzeba :-))
Ja do niedawna jadałem non-stop to samo (na redukcji i masie) - kurak/ryż czasami chuda ryba. Teraz robię coś na wzór IIFYM, z tym że nie jem syfu. Źródła białka to mielony indyk (10% tłuszczu), wołowina (także 10% fatu), mintaj, morszczuk, tuńczyk, jaja, twaróg, wątróbka z indyka/woła (tak ze 2 w tygodniu) z rzadka schab. Np. ostatnie 2 dni [...]
Adkens drażnisz mnie już :-D ile chcesz jeszcze być wieszakiem z kratą na brzuchu? to jak duże cyce u grubej baby, słaby lans. Suchar jesteś taki, że nawet jak się zalejesz, jedna grypa, dwa dni nie dojedzenia i 5kg w dół %-) Weź trening daj PPL Ustaw sobie Wyciskanie w skosie Wiosłowanie sztangą lub MC Przysiad Wszędzie zacznij od zaniżonych [...]