Omlet składałby się z 2 jaj, trening min. godzine po popisułku. Mogę wymienić jajo na pierś z kurczaka albo makrele skoro z jajem moją być problemy.. :(
podziwiam:-) dla mnie awokado solo smakuje jak mydlo haha %-) nie do zjedzenia przeze mnie, a nie chce sie rozstawac z tym produktem w diecie. co do pomyslu z linka, orientujesz sie czy od razu awokado z jajem do pieca czy najpierw awokado, a pozniej wbic jajo bo np awokado potrzebuje dluzszej obrobki?
ludzie czytacie cośc zanim zadanie kolejny raz to samo pytanie ? http://www.sfd.pl/Jajko_-_artyku%C5%82_z_Wiedza_i_%C5%BCycie_-t247622.html http://www.sfd.pl/JAJO-t429538.html http://www.sfd.pl/Jajka_-_z_%C5%BC%C3%B3%C5%82tkami_czy_bez_-t478402.html
Żółtko jaja kurzego DLACZEGO NIE CALE JAJKO? NO I PEWNIE JESZCZE SUROWE,JEZELI TAK TO WYWAL Z MIXA JAJO 3 lyzki kakaa NA CH.UJ CI CACAO? 300ml mleka ZDECYDOWANIE POLECIL BYM JOGURT ZAMIAST MLEKA Ser twarogowy chudy-100g OK Płatki kukurydziane lub owsiane-50-100g JEZELI JUZ TO OWSIANE.ALE POLECAM ZJESC JA NA SNIADANIE,A Z TEGO MIXA WYWALIC 2 [...]
[...] się problemy z pozyskaniem surowca a jego cena drastycznie wzrosła zainteresowanie firm suplementacyjnych skierowało się w strone wytwarzania bialek serwatkowych i dlatego jajo odeszło trochę w zapomnienie... ale jako budulec mięśni jest to świetna sprawa pod warunkiem oczywiscie, ze Twój organizm będzie je dobrze trawił. przeważnie po [...]
[...] płatków owsianych i 10-20g rodzynek.A jesli jadam w ciągu dnia to same białko jaja gotowane czasami z keczupem.W 100g samego białka jaja jest ok 10.9 g białka.W 100g samego żółtka jaja kurzego jest 15,5 g białka i 28 g tłuszczu.A średnie jajo całe ważące 60g zawiera 6,5g białka i 5g tłuszczu. Zmieniony przez - karol2622 w dniu 2008-07-08 22:51:03
moj patent to jedna miarka na srodek, aby nie dotykalo scianek na szykie obroty na pare sekund tworzy sie pianka nic si enie osadza na scianakch pozniej reszte odzywki sypie juz na piane, rowniez uwazajc, aby scianek nie dotykalo sadze ze troche gorsza rozpuszczalnosc bierze sie z jaja (pamiatam ze zawsze jajo u mnie sie najgorzej rozpuszcza)
chyba bym wolal zjesc juz zbilansowany posilek wtedy:-) lub wpc+1 jajo+30g mąki zytniej i mamy super splacuszek przed snem;-) usmazyc na masle klarowanym
wybij jajo ze skorupki i takie zważ, tabele podają tylko części jadalne, ktośkiedyś wspominał że jest tak co podaje np banana ze skórką ale się nie spotkałem z nią
Poza tym, jej masa jest na tyle niewielka, że kilka gramów w jedną, czy drugą stronę nie zrobi różnicy. Nie ma sensu zawracać sobie glowy takimi szczegółami. Ja przyjmuję 60g masy na każde jajo L.
Płatki,mleko,oliwa + owoce - to shejk węglowodanowy dodasz do tego 2 jaja bez oliwy i masz dodatkowe białko. Ja z reguły zalewam wrzątkiem płatki+bakalie/orzechy Gdy mi się chce i mam czas to płatki miksuje z jajkiem i piekie na oliwie . Na 5 dużych łyżek całe jajo + odzielone białko jajka . Do masy możesz dodać to co lubisz
a czy takie produkty jak : - jajo cale - bialko jaja - platki owsiane - ryz - kurczak - mieso mielone z indyka - warzywa mrozone na patelnie - banany - twaróg półtłusty - mleko sa to produkty przetworzone ? czy nadaja sie one na redukcje ?
dla mnie nowa foirmuła to porażka.. stara rullez - mogliby zrobić SP 80 jajo:wpc 50:50.. Doradca w suplementacji http://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=90018 -->> składy wszystkich znanych gainerów sprawdź!