izolat sie duzo lepiej rozpuszcza i praktycznie nie ma piany, chyba ze firmy krzak; jak masz wegle wyliczone do 30g(!!) to bym kupil izolat; bo jak nie dla takich klientow jak ty to jest robione to dla kogo? Zmieniony przez - duckland w dniu 2016-03-17 17:50:01
witaj. bialko sfd zawiera blend bialek (koncentrat białka serwatki, koncentrat białka mleka, izolat białka mleka, izolat białka serwatki, kazeinian wapnia, hydrolizat białka serwatki - z mleka) whey 100 to tylko koncentrat solo co do ilosci bialka na 100g whey 100 ma nieco mniej bialka w praktyce, nie powinno byc roznicy;-)
Jesli Cie stac na odrzywki - to polecalbym izolat bialka serwatki rano po treningu i przed spaniem. jesli nie izolat to koncentrat. Uloz sobie dobra diete, jedz regularnie, cwicz z glowa i odpoczywaj.
Izolat to izolat, a wpc to wpc. To jakby dwa inne rodzaje białka. Wpc bym brał, po prostu taniej. Może poszukać tańszej opcji. Olimp ma również dobre białka między innymi składowo.
Na w sumie proponuje połączyc Izolat z Matrixem. Kup sobie Matrxa 2,3kg i 1,5kg izolatu. Izolat weź tylko po treningu a matrixa noralnie : po przebudzniu i między posiłkami. A jak masz mało kasy to posatw na Matrixa jest to dobre białko o dobrym smaku i rozpuszczalności a skład zawiera nawet hydroizolat, choć śladowe ilości ale zasze coś więcej [...]
Izolat to izolat, zakładając, że produkty Olimpa to 100% izolaty (a ja tak zakładam) to nie różnią się od Multipowera czy innych... członek-mafia.suple.hardcor.pl
WHEY PROTEIN TO WPC Koncentrat białek serwtkowych Anabolic Protein to mix 3 białek Izolat białek serwatkowych izolat soji i koncentrat białek serwtkowych. to nie pszenica i czuc lekki taki posmak w buzi ale jest dobre obcenie sotosuje Whey Protein poniwaz po 14 x 2,5 kg i paru małych 1 kg Anabolicach samki mi sie znudzily Forma szła tak samo jak [...]
"z tych co podałeś to jak dla mnie Elitka lub Whey Maxx,ewentualnie ja mam sprawdzone Perfect Whey z Treca, jeżeli chodzi o kwestię białka po trenie to nie musi to być izolat, jak weźmiesz koncentrat to też będzie ok, druga sprawa to taka, że po trenie lepiej jest przyjąć węgle z białkiem na nie samo białko" zwykle robiłem tak że po [...]
[...] + tłuszcz do jednego z nich. Tłuszcze - około 20g / dzień - do ostatniego posiłku. Węglowodany - płatki owsiane (rano), ryż basmati. Białko - pierś z kurczaka, białka jaj, izolat białka serwatki. Tłuszcze - oliwa z oliwek. Dodatkowo ratowałem się brokułami (około 600g / dzień). Do tego trening siłowy 5 razy w tygodniu. Trening aerobowy [...]
[...] chodzi o smak... Wanilia HydroWhey z Optimum Nutrition = Wanilia Whey Hydrolisat XXL Nutrition Idealnie podobne smaki, zero pianki, konsystencja proszku. Smakuje mi lepiej niż izolat/wpc - ale różne są gusta... a może słyszałeś o smaku naturalnym? Jadłem hydrolizaty 3-ech producentów i wszystkie były smaczne, ale te dwa wyżej w szczególności.
tak, słyszeliśmy o tym <izolat białka serwatkowego, izolat białka sojowego,...> i zapewniam Ciebie że coś tam daje?? rozwiń swoje pytanie, czego tak naprawdę chcesz się dowiedzieć o izolatach...?
jezeli nie masz zadych problemow gastrycznych to mozesz wypic wszystko razem carbo, bcaa i izolat. jakbys czul sie przepelniony takim miksem, to wez najpierw carbo + bcaa, a za 20-30 minut izolat.
Nic mi nie wiadomo na temat tego, aby Biotech miał jakieś problemy ze składem. Jest to dobrej jakości izolat białka serwatkowego. Podobnie jak i Olimp WPI, które masz w tej chwili. Zastanawia mnie tylko jaki jest sens wydawać pieniądze na izolat i pić go z mlekiem? Zaletą jego jest to, że nie zawiera cukrów, a Ty dodajesz je z mleka i wychodzi w [...]
Nic mi nie wiadomo na temat tego, aby Biotech miał jakieś problemy ze składem. Jest to dobrej jakości izolat białka serwatkowego. Podobnie jak i Olimp WPI, które masz w tej chwili. Zastanawia mnie tylko jaki jest sens wydawać pieniądze na izolat i pić go z mlekiem? Zaletą jego jest to, że nie zawiera cukrów, a Ty dodajesz je z mleka i wychodzi w [...]
Nie zrobi się dosłownie koncentrat białka serwatkowego z izolatu. Jest to inny surowiec. Chodzi o to, że wydajesz sporo pieniędzy na izolat chcąc mieć produkt i jak najlepszej jakości, bez tłuszczów i cukrów. Następnie dodajesz do niego mleko, które w 100 mililitrach ma 4,5 grama cukrów. Zakładając, że dasz 250 mililitrów, wyjdzie 13,5 grama [...]