[...] się najlepszym z możliwych, o dobrym stosunku ceny do jakości produktami. I tu pojawia się właśnie pytanie zawarte w temacie. Co lepiej brać bezpośrednio po treningu - izolat czy WPC. Izolat np. Ostrovit kosztuje 50 zł za 750 gram, czyli tylko 10 zł więcej od koncentratu, różnicy w cenie nie odczuję praktycznie w ogóle. Z drugiej jednak [...]
[...] ocenić działanie czy cokolwiek to tylko powiem, co widzę i czuję, więc... smak jest dobry, a rozpuszczalność też git. Chwilkę potrzęsę w szejkerze i gitara gra ;) Drugi izolat to smak owoców leśnych... Wybrany, ponieważ poczytałam trochę na sfd o izolatach ActivLab'a i mój trener polecał to wybrałam... Hm. Z owoców WPC to tylko o smaku [...]
do kolegi clener. Mutant Mass - charakterystyka odżywki : Mieszanka izolatów białek serwatki (ISO-97 & CFM-90) oraz hydrolizaty białek serwatki to białka o bardzo krótkim czasie wchłaniania ; WPC-85 i WPC-80 – koncentraty białek serwatki jako kolejna porcja białka która ulegnie wchłonięciu ; Kazeinian wapnia, izolat białek mleka i [...]
[...] która powinna unikać cięzszych ćwiczonek jest okey, czy nie okey, czy średnio okey ????? Zapytam też jak odpowiednio dawkować w DT i DNT te suplementy i odżywki : 1.Wasz izolat, (chce niewiele podbić do 1,8 g) 2. Gold Omega 3 3. Witamina C 500 mg 4. MZB ....to wiem 5. Gold Lecytyna 6. oraz glutamina (ewentualnie może przed zje........nięciem [...]
[...] 118g w tym białko 30g, węglowodany 46g, tłuszcz 16g Batony Chef Jays to jedyne batony w swoim rodzaju, składają się wyłącznie z naturalnych składników - nie ma w nich syntetycznych dodatków chemicznych. W skład batona wchodza: mieszanka proteinowa (izolat soi, izolat serwatki, izolat białka mleka), płatki owsiane, syrop glukozowy, kakao i inne
dzieś kiedyś czytałam że z białek najlepszy jest izolat a nie koncentrat zapytam - najlepszy do czego? izolat jest dobry dla osoob z nietolerancja laktozy loob dla zawodowcoow np., ktoorzy liczą każdy gram węgli; dla nas, szarakoow, to prawdę moowiąc bez roożnicy, czy wybierzemy izolat czy koncentrat białka; więc - posiłkoojąc się znanym sloganem [...]
Ultimate Prostar ma 72% białka. A ta serwatka bezsmakowa 92% którą sprzedają tylko w Polsce to chyba izolat. Na polskiej etykiecie nie jest napisane czy to koncentrat czy izolat (jest po prostu: białko serwatki), ale ta odżywka pozbawiona jest laktozy i tłuszczu. A nie ma koncentratów o zawartości 92% białka, pozbawionych laktozy i [...]
[...] bedzie. Podziel to na 3 czesci: 1)Izolat - jak wiadomo krowa daje mleko z ktorego powstaje ser bialy a jego odpad to serwatka z ktorej oczyszczona i odtluszczone robi sie izolat serwatki. Jest najbardziej wydajnym bialkiem. Po odpowiednich testach, badaniach trafia do fabryk firm i pakowana jest i potem sprzedawana a potem ty ja kupujesz [...]
Może inaczej. Mam białko Optinium gold standard , bcaa , glutaminę , stak kreatynowy chcę do tego gainera. Wiem że izolaty w 90% są wolne od laktozy i mam Extensor izolat oraz Peak Izolat , w tej chwili używam Optiunium gold standard Zmieniony przez - AmS666 w dniu 2013-12-10 17:37:35
akurat tego nie mialem okazji... jednak jaduem izolat Weidera a ze izolat to izolat to moge poroownac zapewne gestosc po zmieszaniu z mlekiem...tak wiec tez zauwazylem ze mleko nie zmienia sie po zmieszaniu... jednak napewno nie jest to wada...zatem spokojnie pij izolacik i rosnij zdroow misOO *** Gróbas w Suplementacji *** [...]
[...] do której chodziłem ,ale miałem przerwę od niej ponad rok ,także trzeba się przestawić. https://images91.fotosik.pl/159/39059f38009bc223med.jpg Po cardio: 1. Owsiane 50gr+izolat AL+wiśnie 2. Makaron razowy 50gr+ pierś indyka 250gr+ pomidory Pre: 3.Makaron razowy 100gr+ pierś indyka 250gr+ pomidory Post: 4. Manna 100g+izolat 60gr+ wiśnie 5. [...]
wszystko sie zgadza, mnie chodzi o to ze stosujac bardzo drogie izolaty nie osiagniemy rezultatow wyraznie zauwazalnych dla przecietnego chlopaka trenujacego na silowni. Sam cwicze juz okolo 10 lat i smialo moge powiedziec ze jezeli ktos ma ograniczony budzet to lepiej kupic mieszanke bialek niz izolat. Jezeli natomiast kogos stac na posiadanie [...]
1.CITRULLINE MALATE-JABŁCZAN CYTRULINY Większość energii niezbędnej do zabezpieczenia energetyki wysiłku i anabolizmu białek mięśniowych dostarcza metabolizm tlenowy. Dlatego też składniki pokarmowe, usprawniające metabolizm tlenowy ułatwiają rozwój zdolności wysiłkowych i masy mięśniowej. Niedawno zaobserwowano, że szczególnym tego typu [...]
1.CITRULLINE MALATE-JABŁCZAN CYTRULINY Energia potrzebna do zabezpieczenia energetyki wysiłku i anabolizmu białek mięśniowych dostarcza głównie metabolizm tlenowy. Składniki pokarmowe, usprawniające metabolizm tlenowy ułatwiają rozwój zdolności wysiłkowych i masy mięśniowej. Niedawno zaobserwowano, że szczególnym tego typu składnikiem jest [...]
1.CITRULLINE MALATE-JABŁCZAN CYTRULINY Większość energii niezbędnej do zabezpieczenia energetyki wysiłku i anabolizmu białek mięśniowych dostarcza metabolizm tlenowy. Dlatego też składniki pokarmowe, usprawniające metabolizm tlenowy ułatwiają rozwój zdolności wysiłkowych i masy mięśniowej. Niedawno zaobserwowano, że szczególnym tego typu [...]
1. CITRULLINE MALATE-JABŁCZAN CYTRULINY Większość energii niezbędnej do zabezpieczenia energetyki wysiłku i anabolizmu białek mięśniowych dostarcza metabolizm tlenowy. Dlatego też składniki pokarmowe, usprawniające metabolizm tlenowy ułatwiają rozwój zdolności wysiłkowych i masy mięśniowej. Niedawno zaobserwowano, że szczególnym tego typu [...]
1.CITRULLINE MALATE-JABŁCZAN CYTRULINY Energia potrzebna do zabezpieczenia energetyki wysiłku i anabolizmu białek mięśniowych dostarcza głównie metabolizm tlenowy. Składniki pokarmowe, usprawniające metabolizm tlenowy ułatwiają rozwój zdolności wysiłkowych i masy mięśniowej. Niedawno zaobserwowano, że szczególnym tego typu składnikiem jest [...]
1.CITRULLINE MALATE-JABŁCZAN CYTRULINY Energia potrzebna do zabezpieczenia energetyki wysiłku i anabolizmu białek mięśniowych dostarcza głównie metabolizm tlenowy. Składniki pokarmowe, usprawniające metabolizm tlenowy ułatwiają rozwój zdolności wysiłkowych i masy mięśniowej. Niedawno zaobserwowano, że szczególnym tego typu składnikiem jest [...]