Które białko stosujecie , jakiej firmy ? Żeby nie siedziało na flakach...bo wziąłem na próbę z " konkurencji" i strasznie czuje po flakach... Ja popijam obecnie izolat i serwatkę z Sfd i nie mam żadnych problemów wcześniej syntraxa piłem ale nie ma go od kilku miesięcy w sklepie.
[...] były wspominane na forach USA ale bez szczegółów. Bo w zasadzie nic nie zmieniałem w diecie. Suplementuję (jak i przed, taurynę, krealkalynę, D3, Nopal, żeń-szeń syberyjski, Omegę, maślan sodu, guaranę czasami, NAC). Możliwe że warto na bardziej pełny żołądek go brać. Bo biorę rano ze „wstępnym” śniadaniem, tzn izolat+vitargo i tym popijam.
[...] - nie powinno powodować zmian skórnych - do tego uzupełnij profil posiłku o owoce jagodowe i mleko roślinne - soja/owies - przy tak skomponowanym szejku po treningu izolat będzie miał marginalny wpływ :-) Co do samej diety - zamiast eliminacji zastosuj diete makrobiotyczna/przeciwzapalna i też wspomożesz leczenie :-) Nie zawsze trzeba [...]
[...] za stowke niecałą.Cena bomba mam nadzieje ze będzie te 92g/100 hehe ;) Jak to jem od pół roku i wszyscy znajomi. Białka lux. Badane kilka razy nawet przez Badamy Suplementy i wyszło ok. Naturalny izolat jak widać dosłownie. Masło orzechowe mają bardzo dobre 1kg za 16zl. Kreatyna też spoko a cena jak 5lat temu . Bez " pompowania" ogólnie polecam.
Dekiel ? glowe. te great one to az dziwne, to jest +/- 3x tansze niz "typowy" izolat w takiej wadze, jest jakis haczyk w tej firmie czy o co chodzi? nawet 5+ lat temu, nie szlo kupic w takiej cenie izo... Zmieniony przez - lordknaga w dniu 9/23/2023 11:39:58 AM Tyle kosztują reklamy, marketing, influencerzy i do tego wieżowiec HR by to ogarnąć. [...]
[...] i ich ceny białek :) Poczekajmy aż rynek zweryfikuje. Będzie popyt, to cena zapewne pójdzie w górę lub jakis inny myk z gramaturą zrobią :) pamietam duzo wiecej, i ceny K** tez byly niskie przed tym calym 100% boomem na surowiec kilka lat temu... ten izolat w wersji 2kg i tak chyba wychodzi teraz taniej niz wtedy iso K** w tej samej ilosci %-)
[...] pójdzie w górę lub jakis inny myk z gramaturą zrobią :) pamietam duzo wiecej, i ceny K** tez byly niskie przed tym calym 100% boomem na surowiec kilka lat temu... ten izolat w wersji 2kg i tak chyba wychodzi teraz taniej niz wtedy iso K** w tej samej ilosci %-) 105 Ziko 3 kg tego lepszego białka było i to z vat wyższym, bo czekoladowe . [...]
[...] pójdzie w górę lub jakis inny myk z gramaturą zrobią :) pamietam duzo wiecej, i ceny K** tez byly niskie przed tym calym 100% boomem na surowiec kilka lat temu... ten izolat w wersji 2kg i tak chyba wychodzi teraz taniej niz wtedy iso K** w tej samej ilosci %-) 105 Ziko 3 kg tego lepszego białka było i to z vat wyższym, bo czekoladowe . [...]
Mnie trochę śmieszy unikanie niektórych produktów i jest absurdalne. Np właśnie sosy kilka gram cukru bee mimo że na posiłek leci 150 gr ryżu. Kolega kupił jakiś hiper izolat za chore pieniądze co ma śladowe ilości tłuszczu i węgla a miesza go z mlekiem i dodaje do owsianki8-)
Mnie trochę śmieszy unikanie niektórych produktów i jest absurdalne. Np właśnie sosy kilka gram cukru bee mimo że na posiłek leci 150 gr ryżu. Kolega kupił jakiś hiper izolat za chore pieniądze co ma śladowe ilości tłuszczu i węgla a miesza go z mlekiem i dodaje do owsianki8-) pamietam jak jeszcze ceny proteiny byly w miare normalne, 2kg izo kolo [...]
Wcześniej nie do przebicia był Izolat od Nutrend. Ale teraz to, chyba, ten od GreatOne cenowo wygrywa. Izo od Nutrend mi się podobało że miało w składzie enzymy trawienne DigeZyme. Gotwać cokolwiek z nim to była sama przyjemność.
Czy białko w prochu można gotować? Mam na myśli taką sytuację, że np ktoś sobie gotuje płatki ryżowe i wrzuca izolat albo coś. Można ale robią die z tego takie grudki w choooj nieapetyczne .Robiłem tak budynie proteinowe.I się przypala szybko też.Robie teraz tak że omlety z bilakiem ,ciasta robię normalnie. Ale jak mam budyn ,pudding czy platki [...]
Mi bardzo siada Hi Tec Nutrition :) C6 lub isolat :) C6 jadłem, faktycznie dobry, bez porównania do tych tańszych, ale to musi być na prawdę najwyższa półka smakowa :-D No to jeszcze polecam z GymBeam izolat - dla mnie czekolada tam miażdży :P Ale cenowo też miazga w drugą stronę ;)
A czym podbiłeś białko ? Z 250 na 300 ? Tym co jedzone na codzień . Przykładowo 250 z mięsa było i dołożyłeś z mięsa ? Może spróbuj podmienić na jakieś wpi, izolat ? Ja czy jem 200 czy 400 chwile na testa się zdarzało . Nie mam tego problemu