Szacuny
2561
Napisanych postów
5103
Wiek
36 lat
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
78219
Cześć!
Ja od jakiegoś czasu robie sobie batoniki białkowe i zwykle za źródło białka wykorzystuje twaróg chudy lub półtłusty lub WPC Ostrowia.
Wyczytałem jednak że można użyć takiego twarogu z Lidla zapakowanego jakby w małe wiaderko.
Co o tym sądzicie? Jadłem to kiedyś i było słodkie. Ma to w sobie jakieś cukry? Jak z IG?
Znalazłem z serem twarogowym ale można zamienić go na ziarnisty ja robiłem kiedyś że wsypywałem ziarnisty do masy a potem na patelnie wszystko, cały serek na 2 omlety miałem.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
17701
Napisanych postów
132148
Wiek
39 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1460637
Ja robię gotowane na mleku, przeważnie 0,4 litra gotuje w 0,1L normalnego mleka rozpuszczam odżywkę i jak przestygnie ta owsianka ugotowana to dodaje to białko rozpuszczone w tym chłodnym mleku, może trochę zakręciłem ale mam nadzieje że wiadomo o co biega.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
18
Napisanych postów
2032
Wiek
33 lat
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
15756
z płatkami owsianymi można też zrobić omleciora z polewą białkową, właśnie sobie zdałem sprawę, że przepis o który wyżej pytałem był na innym forum.
A na śniadanie zawsze zalewam owsiane gorącą wodą, zostawiam na 5 minut, później mieszam zimne mleko z odżywką waniliową, daję do tego trochę rodzynek i jem ze smakiem :) Normalnej owsianki na wodzie, czy samym mleku bez dodatków też raczej nie mogę przełknąć.