Kto nie lubi ciastek? Sprawdź przepis na obłędne kruche ciasteczka z dodatkiem kremu NUTLOVE Cookie Crunch.
Składniki:

Wykonanie:
Masło roztapiamy na patelni do momentu aż nieco zbrązowieje i nabierze orzechowego aromatu. Gdy masło nieco ostygnie przelewamy do miseczki, dodajemy cukier, wanilię i jajka. W drugiej misce łączymy mąkę, sodę oczyszczoną i sól morską. Do miski z masłem posypujemy połowę mieszanki z mąką i mieszamy.
Dodajemy powoli pozostałą część mąki sprawdzając konsystencję aby nie była za sucha. Na koniec dodajemy kawałki czekolady i krem NUTLOVE , delikatnie mieszamy i wstawiamy ciasto do lodówki na minimum godzinę. Piekarnik rozgrzewamy do 180 st. C, ciasteczka formujemy za pomocą łyżki do lodów i układamy na blasze pokrytej papierem do pieczenia, nieco spłaszczamy i pieczemy 10 min.