Szacuny
3
Napisanych postów
156
Wiek
39 lat
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
6347
Witam,
jem 4 razy dziennie piersi z kuraka i już mi brzydnie porcjowanie ich, mrożenie, rozmrażanie i gotowanie 4 razy dziennie. Czy straciły by na wartości gdybym je najpierw ugotował, poźniej zamroził i następnie tylko odgrzewał?
Wiem, wiem smak na pewno nie ten ale to sprawa drugorzędna.
Szacuny
17707
Napisanych postów
132168
Wiek
39 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1460711
Nie trzeba zamrażać ja trzymałem w lodówce pierś smażoną w kawałkach 5 dni w pojemniczkach plastikowych ale poradzono mi abym trzymał maksymalnie 3 dni.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
16
Napisanych postów
1485
Wiek
33 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
17897
ogarnij sie, jak masz zamiar polecac takie produkty to zmien forum.
5 dni to za duzo poza tym, u mnie 1 dzien maks pozniej smaze i znowu 1dzien maks po czym albo zjadam albo leci do kosza
Szacuny
18
Napisanych postów
5049
Wiek
36 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
31752
albo brać taką żywą kurę do pracy... po pierwsze troche ruchu będzie zanim dziobaka się dogoni i oskubie - a ile satysfakcji jak szef w jej odchody wdepnie?:)
Szacuny
16
Napisanych postów
1485
Wiek
33 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
17897
pisz wyraznie, bo nie mozna cie zrozumiec.
najpierw piszesz ze trzymasz w lodowce 5dni mieso a pozniej porownojesz to do mrozonek, ktore leza w duzo nizszej temperaturze.
w zamrazarce moze lezec sporo czasu, ale w lodowce juz nie :p, chociaz znam ludzi u ktorych piers potrafi lezec tydzien w lodowce bez wczesniejszej obrobki