Wczesna, wczesna pobudka, cardio, posiłek i na trening

Trening:
LEGS
1 Uginanie nóg siedząc jednonóż (10x11kg | 8x18kg | 10x32kg)
10x45kg | 10x45kg | 10x39kg | 15x32kg | 15x32kg
2 Przysiady ze sztangą z przodu (10x40kg | 8x60kg | 6x90kg | 4x110kg)
(4,4,4)x125kg | (2,3,2)x145kg | 5x140kg | 3x140kg | 10x115kg (backoff)
3 Hipthrust (10x60kg | 8x80kg)
12x130kg | 12x130kg | 20x110kg
+ maszyna 12x97,5kg | 12x97,5kg | 20x82,5kg
4 Siady na hackmaszynie (10x80kg | 8x100kg)
20x130kg | 10x170kg
5 Wykroki chodzone z hantlami (10x10kg | 10x14kg)
20x19kg | 20x19kg
6 Uginanie nóg leżąc obunóż (3 sztabki | 4 sztabki)
6 sztabek | 6 sztabek | 7 sztabek
7 Przywodziciele na maszynie (12x62kg | 10x70kg)
30x86kg | 30x86kg | 30x86kg
8 Wspięcia na palce siedząc na maszynie
30x50kg | 25x50kg | 25x50kg | 25x50kg
9 Wyprosty na maszynie
10x82,5kg | 10x75kg | 10x67,5kg | 10x60kg
Cardio: 25 min na rowerku stacjonarnym rano na czczo
Komentarz:
Chęci były, energia też, ale przy tych frontach taki dyskomfort przez to żebro, że musiałem dzielić serię na kilka podejść ahh.. to mnie trochę zdemotywowało i sprawiło, że cała reszta treningu taka jakaś przespana. Grunt jednak, że nogi zrobione i raz na jakiś czas taki gorszy trening też musi być, ale nie ma co narzekać

Suplementacja:
ALA: do każdego posiłku z węglami, prócz okołotreningowych
Wit. C: rano i wieczorem
Chrom: do każdego posiłku z węglami
Wit. D3: 8000ui
Magnez: 3x w ciągu dnia
B-Complex: wieczorem
Omega3: rano i wieczorem
NAC: 3x dziennie
Ostropest: rano i wieczorem
Cynk: wieczorem
Kompleks witaminowy: rano i wieczorem
Liv52 DS.: rano i wieczorem
Cholesterol PRO: rano na czczo
Tudca: rano i wieczorem
Niacyna: 4x500mg w ciągu dnia
W trakcie treningu: tauryna, kreatyna, eaa, dekstroza
Micha:
Przedtreningowy: 400g ziemniaki, 125g kurczak, 200g warzywa, 50g płatki owsiane, 30g WPI
Potreningowy: 85g WPI, 150g ryż biały, 200g jabłko, 50g płatki czekoladowe
100g kasza jęczmienna, 250g kurczak, 200g warzywa
100g kasza jęczmienna, 200g warzywa, 125g kurczak, 30g WPC
100g kasza gryczana, 200g warzywa, 130g tuńczyk, 125g kurczak
omlet z 4 całych jajek, 70g białek jaj, 50g twaróg chudy + 10g WPC
Przygotowania na sezon 2019, zapraszam:
https://www.sfd.pl/Dawid_Cnota__ROAD_TO_2019!-t1181749.html