SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wojtek - przygotowania jesień 2020

temat działu:

Przygotowanie do zawodów

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 703140

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
BzykuDG Zawodnik IFBB
Ekspert
Szacuny 10621 Napisanych postów 16182 Wiek 36 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 272461
Dziabnąłem na ciepło sprawdzić, to było bardzo git. Musiałem tylko dosłodzić i dosolić. Mam tą sól himalajską różową i kuźwa jest o wiele mniej słona, niż zwykła kuchenna.

Kolarsko-gastronomiczny blog z elementami kulturystyki powered by SFD - http://www.sfd.pl/post-p18363444.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2415 Napisanych postów 3710 Wiek 30 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 112206
Spokojnie jutro wszyscy mi podziękujecie
Choć te ilości soli co podał cv to dla mnie kosmiczne
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2435 Napisanych postów 3137 Wiek 32 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 173179
ahh te rozkminy na redukcji

choć nie powiem, sam spróbuje
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 479 Napisanych postów 12579 Wiek 31 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 288453
Uzywam himalajskiej i dla mnie jest mniej słona, w sumie chyba jest najmniej słona ze wszystkich soli a ze smaki na redukcji takie ze Waldeny mi smakuja to teraz jem omleta na słodko i jest w nim 5g soli %)

A film mowilem ci ze bedzie tragiczny, buduja napiecie myslisz ze w koncu sie cos rozkreci a tu napisy koncowe :D


Zmieniony przez - cvfdbkz w dniu 2017-07-25 08:13:50
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 21514 Napisanych postów 30768 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 870223
Ogólnie bdb wyszło, tylko dałem za mało soli, no i wkurzają mnie te nierozpuszczone kawałki białka, też tak macke? Jutro poleci z kaszy i płatków jak u Wojtka.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
MARIAN 17 IFBB PRO
Ekspert
Szacuny 10650 Napisanych postów 30005 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 609926
Przemo może jakby to mixerem potraktować to było by ok;) w czasie przygotowania

Ile soli i słodziaka dałeś na jakoś ilość maki i platkow ?




Zmieniony przez - MARIAN 17 w dniu 2017-07-25 08:25:39
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 21514 Napisanych postów 30768 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 870223
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2415 Napisanych postów 3710 Wiek 30 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 112206
Przemek ja dziś zrobiłem ze skrobia i tak samo granulki są...musiałem mikserem przemieszac
Z płatkami jak robilem x3 razy to nie miałem nic, była jednolita gładka konsystencja Takze poerd0le już nie robię z tym
Płatki + kasza i koniec bo to nie wina wpc


Zmieniony przez - wojtekztr w dniu 2017-07-25 08:46:01
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
BzykuDG Zawodnik IFBB
Ekspert
Szacuny 10621 Napisanych postów 16182 Wiek 36 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 272461
Bo to trzeba najpierw w małej, bardzo małej ilości wody rozmieszać suche produkty, a dopiero potem do tego wlać wrzątek albo to do wrzątku. Wtedy nie ma żadnych grudek.

Kolarsko-gastronomiczny blog z elementami kulturystyki powered by SFD - http://www.sfd.pl/post-p18363444.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 479 Napisanych postów 12579 Wiek 31 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 288453
Dokladnie jak wyzej i najlepiej zblendowac
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Pierwszy start? Męska sylwetka

Następny temat

Jak wystartować w zawodach

WHEY premium