Kolarsko-gastronomiczny blog z elementami kulturystyki powered by SFD - http://www.sfd.pl/post-p18363444.html
...
Napisał(a)
Dziabnąłem na ciepło sprawdzić, to było bardzo git. Musiałem tylko dosłodzić i dosolić. Mam tą sól himalajską różową i kuźwa jest o wiele mniej słona, niż zwykła kuchenna.
...
Napisał(a)
Spokojnie jutro wszyscy mi podziękujecie
Choć te ilości soli co podał cv to dla mnie kosmiczne
Choć te ilości soli co podał cv to dla mnie kosmiczne
...
Napisał(a)
Uzywam himalajskiej i dla mnie jest mniej słona, w sumie chyba jest najmniej słona ze wszystkich soli a ze smaki na redukcji takie ze Waldeny mi smakuja to teraz jem omleta na słodko i jest w nim 5g soli %)
A film mowilem ci ze bedzie tragiczny, buduja napiecie myslisz ze w koncu sie cos rozkreci a tu napisy koncowe :D
Zmieniony przez - cvfdbkz w dniu 2017-07-25 08:13:50
A film mowilem ci ze bedzie tragiczny, buduja napiecie myslisz ze w koncu sie cos rozkreci a tu napisy koncowe :D
Zmieniony przez - cvfdbkz w dniu 2017-07-25 08:13:50
...
Napisał(a)
Ogólnie bdb wyszło, tylko dałem za mało soli, no i wkurzają mnie te nierozpuszczone kawałki białka, też tak macke? Jutro poleci z kaszy i płatków jak u Wojtka.
...
Napisał(a)
Przemo może jakby to mixerem potraktować to było by ok;) w czasie przygotowania
Ile soli i słodziaka dałeś na jakoś ilość maki i platkow ?
Zmieniony przez - MARIAN 17 w dniu 2017-07-25 08:25:39
Ile soli i słodziaka dałeś na jakoś ilość maki i platkow ?
Zmieniony przez - MARIAN 17 w dniu 2017-07-25 08:25:39
Aktualny dziennik:
http://www.sfd.pl/Mariusz_Żaba:_MPJ_2015_str_34,_Kłodzko_44-t1089000.html
Galeria zdjęc:
http://www.sfd.pl/Marian_rocznik_92-t628047.html
DOPÓKI WALCZYSZ JESTEŚ ZWYCIĘZCĄ!
...
Napisał(a)
Soli z 1/3 łyżeczki, słodzików 5 tabs, na 70g kaszy i 30g mąki. Z mikserem niegłupia opcja, tylko nie mam
...
Napisał(a)
Przemek ja dziś zrobiłem ze skrobia i tak samo granulki są...musiałem mikserem przemieszac
Z płatkami jak robilem x3 razy to nie miałem nic, była jednolita gładka konsystencja Takze poerd0le już nie robię z tym
Płatki + kasza i koniec bo to nie wina wpc
Zmieniony przez - wojtekztr w dniu 2017-07-25 08:46:01
Z płatkami jak robilem x3 razy to nie miałem nic, była jednolita gładka konsystencja Takze poerd0le już nie robię z tym
Płatki + kasza i koniec bo to nie wina wpc
Zmieniony przez - wojtekztr w dniu 2017-07-25 08:46:01
...
Napisał(a)
Bo to trzeba najpierw w małej, bardzo małej ilości wody rozmieszać suche produkty, a dopiero potem do tego wlać wrzątek albo to do wrzątku. Wtedy nie ma żadnych grudek.
Kolarsko-gastronomiczny blog z elementami kulturystyki powered by SFD - http://www.sfd.pl/post-p18363444.html
Poprzedni temat
Pierwszy start? Męska sylwetka
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- 294
- 295
- 296
- 297
- 298
- 299
- 300
- 301
- 302
- 303
- 304
- 305
- 306
- 307
- 308
- 309
- 310
- 311
- 312
- 313
- 314
- 315
- 316
- 317
- 318
- 319
- 320
- 321
- 322
- 323
- 324
- 325
- 326
- 327
- 328
- 329
- 330
- 331
- 332
- 333
- 334
- 335
- 336
- 337
- 338
- 339
- 340
- 341
- 342
- 343
- 344
- 345
- 346
- 347
- 348
- 349
- 350
- 351
- 352
- 353
- 354
- 355
- 356
- 357
- 358
- 359
- 360
- 361
- 362
- 363
- 364
- 365
- 366
- 367
- 368
- 369
- 370
- 371
- 372
- 373
- 374
- 375
- 376
- 377
- 378
- 379
- 380
- 381
- 382
- 383
- 384
- 385
- 386
- 387
- 388
- 389
- 390
- 391
- 392
- 393
- 394
- 395
- 396
- 397
- 398
- 399
- ...
- 400
Następny temat
Jak wystartować w zawodach
Polecane artykuły