O mnie:
Nazywam się Michał Chojnowski, mam aktualnie 23 lata. Studiuje zaocznie oraz pracuje. Pochodzę z Łomży ale mieszkam na codzień w Białymstoku. Na siłownię zacząłem chodzić w klasie 2 liceum, wcześniej nie miałem za wiele styczności ze sportem, nie licząc kopania piły pod blokiem za małolata. Od 2 klasy podstawówki, jak wróciłem z wakacji w USA nałogowo zacząłem grać w World of Warcraft, pózniej także w League of Legends, oczywiście cały czas wp*****la***

Plany:
Zaczynając swoją przygodę podobały mi się sylwetki z męskiej sylwetki z USA z czasem kanon ideału sylwetki zmienił się na ekstremalna. W kulturystyce odnalazłem drugiego WoW’a - tzn, masz swojego avatara, którego stałe ulepszasz po przez zdobywanie lepszych i lepszych przedmiotów, które zdobywasz po przez wykonywanie tych samych czynności tzn zabijanie często po kilkanaście/kilkadziesiąt razy tego samego bossa aby wyleciał nam upragniony przedmiot.
Wstępnie chciał bym spróbować swoich sił na scenie w 2022, jestem świadom ile mi brakuje aby jakoś wyglądać, a nie jak pływak.
Z dniem dzisiejszym rozpocząłem okres masowy więc postanowiłem założyć dziennik, aby mieć wszystko w jednym miejscu.
Trening:
Pull-Push-Rest-Legs-Arms-Rest-repeat
Cardio:
45min ed
Dieta:
Hc: 390/700/0
Mc: 390/500/0
Lc: 390/120/110
Suple:
Omega, Kompleks Witamin i minerałów, D3+K2, Cystone, Astragalus, Dandelion Root, Nac, Liv52, Wit C, Magnez, Cynk, Betaine hcl, enzymy, Vivomixx, Maślan sodu, Berberyna, Ala, Chrom, Bitter Melon