Szacuny
239
Napisanych postów
9129
Wiek
46 lat
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
130480
PakerZbreslau
Też się wkręciłem w kefir, z tym że kupuje ten lidlowski z Pilosa 1l. Całkiem dobry. Robię z tego sos(kefir+bazylia) do piersi z kurczaka i do przedostatniego posiłku.
o widzisz dobry pomysł z tym sosem do kuraka, można by jeszcze dorzucić czosnek - muszę spróbować
Szacuny
74
Napisanych postów
1072
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
28560
Czosnek koniecznie i koperek- rewelacja. Czosnek trzeba drobniutko pokroić i rozetrzeć na desce z odrobinką soli, wtedy lepiej uwalniają się jego olejki eteryczne. Pycha taki sosik
Szacuny
276
Napisanych postów
4714
Wiek
54 lat
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
69533
Kuba daj do tego kefiru, może być i jogurt ten roztarty czosnek ale dodaj pół startego na tarce ogórka wyjdzie pychotka tzatziki. Często to robię do ryżu i piersi mniam.
Szacuny
239
Napisanych postów
9129
Wiek
46 lat
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
130480
jakaś masakra robi się z mięśniami karku, jutro będę obrót głową robił chyba razem z ramionami te wyprosty zmasakrowały mnie totalnie - a do tego jutro nogi lecą
Szacuny
520
Napisanych postów
10132
Wiek
49 lat
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
68495
Amidoman
Co do kefiru - zróbcie sobie sami za pomocą grzybka tybetańskiego. Na zbilansowanej robiłem. Spoko i wiecie co macie i z czego to...
Ami wiesz ile się u nas trzeba nachodzić za mlekiem nie UHT? Wolę kefir z mleczarni. Ale tylko po treningu z białkiem - pamiętaj o regułach naszego zakonu