SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Porady w dziale Kuchnia Sfd - czyli pojedyncze pytania na temat gotowania.

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 298231

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 3294 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 19444
Czyli z białym ryżem byłoby lepiej? Za późno, bo już zacząłem gotować... ale może jak rozgotuję? Wtedy nie jest w ogóle twardy, a wychodzi lekka papka nawet :p

Projekt Masa 2014, czyli KUREK nie zniknie!
http://www.sfd.pl/KUREK_nie_zniknie__masa_zimą_2013_[DT]-t994269.html

[ART] Dlaczego białko to nie magiczny proszek i czemu z kreatyną warto poczekać?
http://www.sfd.pl/[ART]_Dlaczego_białko_to_nie_magiczny_proszek_i_czemu_z_kreatyną_warto_poczekać_-t1004088.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
Jak papka to będzie gitara. A ile gotujesz? Ten którgo my używamy in work gotuje się ok 40-50 min i nawet po tym czasie do najmiększych nie należy. A rozgotować nie próbowałem, ale stestuje

Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-02-01 15:55:07
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 3294 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 19444
Hm... 30 minut i wychodzi idealny do zjedzenia z jakimś sosem słodko-kwaśnym i kurakiem. Na papkę to jakieś +-40 minut, ale normalnie nie rozgotowuję, bo mi nie smakuje taki zwykły wtedy - co innego z cynamonem i WPC

Projekt Masa 2014, czyli KUREK nie zniknie!
http://www.sfd.pl/KUREK_nie_zniknie__masa_zimą_2013_[DT]-t994269.html

[ART] Dlaczego białko to nie magiczny proszek i czemu z kreatyną warto poczekać?
http://www.sfd.pl/[ART]_Dlaczego_białko_to_nie_magiczny_proszek_i_czemu_z_kreatyną_warto_poczekać_-t1004088.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 167 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 6768
Ja polecam ryż od Uncle Ben, gotuje się 10min, sypki, nie jest twardy, pięknie pachnie ryżem, ogólnie 10/10.
Moje pytanie: Mogę zrobić z 2kg piersi z kurczaka na parze, przyprawy, sól etc. i wrzucić do lodówki na kilka dni? Żeby sobie brać kiedy sobie zechcę?

Zmieniony przez - Hapacz w dniu 2014-02-01 22:59:10
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 825 Wiek 29 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 42323
możesz nawet zamrozić ;)

trenuj sam dla siebie i dla swojej duszy, p****** to co mówią inni, większość to lamusy !

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
z 4 dni śmiało może poleżeć, nawet 5. Wąchaj przed jedzeniem dla zabezpieczenia
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
Ja jem 2 dni nie wiecej, im dluzej to lezy tym wiecej bakterii sie rozwija, ale kazdy robi jak chce

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
Dobrze, ze nie jestescie swiadomi ile leżą piersi w restauracjach i barach zamin trafią do odgrzania i dla klienta;>
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
Dlatego je sie w domu

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17708 Napisanych postów 132171 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460727
ja góra 3 dni trzymałem ale w 3 dniu smaczne na zimno już nie jest, jak się podgrzeje to jeszzce ok.

Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2014-02-02 13:28:32

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Wysokobiałkowe leczo

Następny temat

Naleśniki z cycem kuraka

WHEY premium