SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

less hate=more health vol.2, czyli : WSZYSTKO W GŁOWIE! - nowe foto str. 234

temat działu:

ActivLab

słowa kluczowe: , , , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 244450

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 412 Napisanych postów 11788 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 125319
trzeba i tak.
Nie zostawiacie mi wyjścia.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 43 Napisanych postów 5517 Wiek 28 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 54876
mały kurczak coś dopowie też, także Antek jedziesz z tematem, i wycinaj ostro !
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 412 Napisanych postów 11788 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 125319
Micha:
520g kury
250g chudego twarogu
40g Activlab Muscle Up Protein
500g mleko 0,5%
260g banana
80g owsa
100g ryżu
150g kaszy gryczanej
100g chleba chrupkiego pełnoziarnistego
30g osełki

3107kcal
B 262
W 387
T 50


Po wczorajszym obżarstwie nie ma ani śladu, wstałem płaski. Oczywiście nie będę podjadał ponad już duże ilości następnym razem. Nie ma takiej możliwości.
Dziś nogi wysokopowtórzeniowo i trochę więcej cardio. Do usłyszenia!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 77 Napisanych postów 2106 Wiek 37 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 140242
Anotnio mam pytanko bo kilka razy widzialem jak zapodawales dawke 400g lub wiecej twarogu lub serka wiejskiego, czy pozniej rano nie masz szybkiego lotu do kibela po takiej dawce?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 1091 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 53930
Nie wiem czy było, czy przeoczyłem. Białko, węgle i tłuszcze zliczasz z wszystkich produktów?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 412 Napisanych postów 11788 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 125319
Slawod - nie mam, jest OK, ale też nie w przypadku każdego twarogu. Twaróg musi dać się kroić, to musi być kostka a nie papka. Kupuję twaróg zawsze od 1 źródła, więc ok.

el - tak, ze wszystkich, choć równie dobrze można nie liczyć tłuszczu z owsianych itp wtedy łatwiej to kontrolować, bo nie przejmujesz się pierdołami
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 3591 Wiek 111 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 54809
Twaróg rozumiem masz nie taki marketowy, tylko jakiś pewniejszy? Jeśli kupujesz jakiś ogólnodostępny (czytaj: w całym kraju), to jakiej firmy? Bo ja te marketowe kupuję różne i często właśnie po nich mam szybkie loty rano, a zaś jak dostałem od wuja wiejski, to zero problemu.

ಠ_ಠ

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 77 Napisanych postów 2106 Wiek 37 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 140242
Barszczyna
Twaróg rozumiem masz nie taki marketowy, tylko jakiś pewniejszy? Jeśli kupujesz jakiś ogólnodostępny (czytaj: w całym kraju), to jakiej firmy? Bo ja te marketowe kupuję różne i często właśnie po nich mam szybkie loty rano, a zaś jak dostałem od wuja wiejski, to zero problemu.


Czyli nie jestem sam;p wiele osob o to pytalem, wiekszosc tak ma. Tez jestem ciekawy co tam Antonio palaszuje. Dawki powyzej 400 gr jak dla mnie twarogu to sporo.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 412 Napisanych postów 11788 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 125319
to napiszę Wam jak ja to widzę po sobie: twaróg kupuje w sklepie mięsnym niedaleko siłowni, firma wiejlux. Do sklepów takich jak biedronka tego nie rozprowadzają, tylko do wybranej sieci sklepów - mięsnych. Jedząc twarog z biedronki ten "delikate" pełnotłusty w moment się zalałem wodą, przy chudym tej samej firmy już nie, więc czasem to on jest alternatywą, ale tylko ten. twarog to ma byc twaróg - twarda kostka ktora mozna kroic nozem, a nie papka przypominajaca po czesci serek homogenizowany takze twarog tylko sprawdzony i nie ma problemu
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 3591 Wiek 111 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 54809
No tak, ten z biedronki to konsystencją raczej serek wiejski przypomina. Poszukam po sklepach u siebie, bo z tym zalewaniem też coś jest. Ja myślałem przy redu pierwszej, że zalewa mnie od zbyt dużej ilości białka (), a okazało się, że to lipny nabiał był winny. Dzięki za odp.

ಠ_ಠ

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Novascon - Normaflex

Następny temat

Downhill i Freeride - regeneruj się szybciej!!

WHEY premium