Nie zostawiacie mi wyjścia.
...
Napisał(a)
mały kurczak coś dopowie też, także Antek jedziesz z tematem, i wycinaj ostro !
Przygotowania 2016. Hi-Tec Nutrition !
http://www.sfd.pl/Patryk_Gimiński__Czas_się_pokazać__2016.-t1090758.html
...
Napisał(a)
Micha:
520g kury
250g chudego twarogu
40g Activlab Muscle Up Protein
500g mleko 0,5%
260g banana
80g owsa
100g ryżu
150g kaszy gryczanej
100g chleba chrupkiego pełnoziarnistego
30g osełki
3107kcal
B 262
W 387
T 50
Po wczorajszym obżarstwie nie ma ani śladu, wstałem płaski. Oczywiście nie będę podjadał ponad już duże ilości następnym razem. Nie ma takiej możliwości.
Dziś nogi wysokopowtórzeniowo i trochę więcej cardio. Do usłyszenia!
520g kury
250g chudego twarogu
40g Activlab Muscle Up Protein
500g mleko 0,5%
260g banana
80g owsa
100g ryżu
150g kaszy gryczanej
100g chleba chrupkiego pełnoziarnistego
30g osełki
3107kcal
B 262
W 387
T 50
Po wczorajszym obżarstwie nie ma ani śladu, wstałem płaski. Oczywiście nie będę podjadał ponad już duże ilości następnym razem. Nie ma takiej możliwości.
Dziś nogi wysokopowtórzeniowo i trochę więcej cardio. Do usłyszenia!
...
Napisał(a)
Anotnio mam pytanko bo kilka razy widzialem jak zapodawales dawke 400g lub wiecej twarogu lub serka wiejskiego, czy pozniej rano nie masz szybkiego lotu do kibela po takiej dawce?
Moj dziennik treningowy zapraszam:
http://www.sfd.pl/[BLOG]_slawod1/one.more.rep_foto:_1,3,6,10,15,21,35,_49_-t908086.html
...
Napisał(a)
Nie wiem czy było, czy przeoczyłem. Białko, węgle i tłuszcze zliczasz z wszystkich produktów?
...
Napisał(a)
Slawod - nie mam, jest OK, ale też nie w przypadku każdego twarogu. Twaróg musi dać się kroić, to musi być kostka a nie papka. Kupuję twaróg zawsze od 1 źródła, więc ok.
el - tak, ze wszystkich, choć równie dobrze można nie liczyć tłuszczu z owsianych itp wtedy łatwiej to kontrolować, bo nie przejmujesz się pierdołami
el - tak, ze wszystkich, choć równie dobrze można nie liczyć tłuszczu z owsianych itp wtedy łatwiej to kontrolować, bo nie przejmujesz się pierdołami
...
Napisał(a)
Twaróg rozumiem masz nie taki marketowy, tylko jakiś pewniejszy? Jeśli kupujesz jakiś ogólnodostępny (czytaj: w całym kraju), to jakiej firmy? Bo ja te marketowe kupuję różne i często właśnie po nich mam szybkie loty rano, a zaś jak dostałem od wuja wiejski, to zero problemu.
ಠ_ಠ
...
Napisał(a)
BarszczynaTwaróg rozumiem masz nie taki marketowy, tylko jakiś pewniejszy? Jeśli kupujesz jakiś ogólnodostępny (czytaj: w całym kraju), to jakiej firmy? Bo ja te marketowe kupuję różne i często właśnie po nich mam szybkie loty rano, a zaś jak dostałem od wuja wiejski, to zero problemu.
Czyli nie jestem sam;p wiele osob o to pytalem, wiekszosc tak ma. Tez jestem ciekawy co tam Antonio palaszuje. Dawki powyzej 400 gr jak dla mnie twarogu to sporo.
Moj dziennik treningowy zapraszam:
http://www.sfd.pl/[BLOG]_slawod1/one.more.rep_foto:_1,3,6,10,15,21,35,_49_-t908086.html
...
Napisał(a)
to napiszę Wam jak ja to widzę po sobie: twaróg kupuje w sklepie mięsnym niedaleko siłowni, firma wiejlux. Do sklepów takich jak biedronka tego nie rozprowadzają, tylko do wybranej sieci sklepów - mięsnych. Jedząc twarog z biedronki ten "delikate" pełnotłusty w moment się zalałem wodą, przy chudym tej samej firmy już nie, więc czasem to on jest alternatywą, ale tylko ten. twarog to ma byc twaróg - twarda kostka ktora mozna kroic nozem, a nie papka przypominajaca po czesci serek homogenizowany takze twarog tylko sprawdzony i nie ma problemu
...
Napisał(a)
No tak, ten z biedronki to konsystencją raczej serek wiejski przypomina. Poszukam po sklepach u siebie, bo z tym zalewaniem też coś jest. Ja myślałem przy redu pierwszej, że zalewa mnie od zbyt dużej ilości białka (), a okazało się, że to lipny nabiał był winny. Dzięki za odp.
ಠ_ಠ
Poprzedni temat
Novascon - Normaflex
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- ...
- 294
Następny temat
Downhill i Freeride - regeneruj się szybciej!!
Polecane artykuły