Szacuny
4940
Napisanych postów
21619
Wiek
35 lat
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
93517
Ja mam tego grila zelmera i jest za***iasty, poledwica wolowa wychodzi cudowna :) Po 3 min. z kazdej strony gruby stek , jami !:], nie to co z patelni.
A ketchup moze poprostu lepiej zrobic sobie samemu ?:), nie wiem tylko jak teraz z cenami pomidorow...
Szacuny
18
Napisanych postów
2032
Wiek
33 lat
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
15756
W sumie nie wiedziałem, czy dać to do odżywiania, czy kuchni, ale w sumie bez różnicy.
Widzę teraz na targu orzechy włoskie całe z łupiną za 10zł/kg. W sklepie łuskane w paczkach kosztują ok 40, nawet 50zł/kg. Ktoś może wie, czy opłaca się kupić jednak takie na bazarku i samemu je sobie łupać, czy skorupa to większość wagi takiego orzecha?
Szacuny
11
Napisanych postów
2407
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
37030
skorupka jest lekka. bardziej chodzi o czas, ktory trzeba poswiecic na luskanie :) jezeli wygladaja zdrowo (a tak powinno byc bo jest sezon) bierz smialo i luskaj :)