Szacuny
85
Napisanych postów
1924
Wiek
33 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
19638
Mityng Otwarcia Sezonu 2010 (I) Data:25.04.2010
Miejsce:Chorzów
Organizator: Towarzystwo Sportowe AKS Chorzów
41-500 Chorzów
Relacja[
W dniu 25 kwietnia na miejskim stadionie w Chorzowie odbył się Mityng Otwarcia sezonu lekkoatletycznego 2010 . Podczas tych zawodów można było uzyskać minimum na Mistrzostwa Polski Juniorów.Niestety nie udało się zrobić minimum i daleko od rekordu życiowego bo zaledwie 13.69m . Jedyne usprawiedliwienie to ,że byłem cały tydzień chory . Najdłuższe pchnięcie zaliczyłem w pierwszej kolejce , po której coś mi strzykło w lewym kolanie i dalszy konkurs startowałem z bólem nogi. Na pocieszenie mogę się pochwalić ,że zająłem 1 miejsce w swojej kategorii wiekowej ;p . Ciekawostką jest ,że w biegu na 1000m wystartował Mistrz Polski na 800m Paweł Czapiewski ,który wygrał swój bieg i tą konkurencję. Następne zawody 7 maja w Kozienicach :)
Szacuny
107
Napisanych postów
25330
Wiek
35 lat
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
182786
czy ja wiem czy te 20g Ci potrzebne , jak pewnie wiekszosc wysikasz ... jedno wiem napewno , w sumie warto sprobowac , bo czemu nie
"Mniejsi i więksi,równi i równiejsi,jedni używają mózgu drudzy używają
mięśni,lub obu jednocześnie,Ci są tu najlepsi bezsprzecznie,a i tak nie żyją wiecznie ... "
Szacuny
8
Napisanych postów
978
Wiek
33 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
19371
Brokół, ryż, ogórek, papryka? Cos jeszcze? Podasz mi przepis na to? Wygląda fantastycznie
CO do zawodów, tak ogólnie to nie myśl o tym ile pchnać, ale o tym, że masz dać z siebie wszystko... odblokuje Cie, wiem, że stać Cię na więcej :) Pozdrawiam!
Szacuny
85
Napisanych postów
1924
Wiek
33 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
19638
Dokładnie takie warzywa jak podawałeś :)
Ja robię to w następujący sposób:
1.Gotuję ryż
2.Jak już widzę ,że zostało gotowania z minutkę to wrzucam go na patelnie razem z warzywami .
3.Przyprawiam sobie przyprawami według uznania :)
4. Podczas gdy wszystko znajduje się na patelni dorzucam troszkę masełka ( wtedy ryż łapie kolor lekko zielony )
5.Gotowe :)
Ciężko jest nie myśleć o tym co za chwile będzie ;p