kamikaz - ok, dzięki za wyjaśnienie
No fakt,
białko w mleku ogranicza się do ilości śladowych raczej
Dominik - właśnie widzę, że chyba wbijam więcej od Ciebie, a chyba jeszcze dowalę
Rozumiem, że to plama na honorze dla Ciebie
Dowal tłuszczy - te które jakoś przechodzą - najlepeij IMO orzechy, wiórki, bo tam nie czujesz "tłuszczu" i będzie dobrze. Mi ostatnio nerkowiec ładnie wchodzi - bardzo lekko, a ma sporo białka, tłuszczy i węgli w sobie. Do jakiegoś wiejskiego, czy owsianki jak najbardziej.
Nie ma problemu, mi też niekiedy tak łatwiej, tylu mam teraz znajomych - więcej będzie niż na fejsbuku
PS jak robisz wątróbki, bo widziałem, że często podjadasz, a ja kupiłem pierwszy raz, tak na przetarcie kubków smakowych po raz pierwszy
Wczoraj wszamałem serca kurze i nawet ok.