
Często wrzucam zdjęcia moich posiłków w dzienniku - dlaczego więc nie założyć bloga od kuchni ?

Moja dieta dotychczas to LowCarb z rotacją węglowodanów w DT/ DNT.
Póki co jeszcze redukcja, na jesieni planuję masę jeśli uda się dobrze zejść z fatu na brzuchu.
Cheety goszczą u mnie przeważnie co 10-14 dni. Kaloryka teraz 1800kcal. Zaczynałam w styczniu od 2200kcal.
Dzisiaj na słodko czekolada z jagłami

Wartości odżywcze:
605 kcal
B 6g
T 48.6g
W 37.1g
Składniki:
* 80g olej kokosowy
* 20g kakao
* 15 g jagła ekspandowane
* 20g rodzynki
* 40g serwatka w proszku
.
Rozpuścić olej kokosowy w garnku na wolnym ogniu, dodać kakao i serwatkę w proszku - dobrze wymieszać. Na koniec dodałam posiekane rodzynki i jagła. Całość przelałam na wyścieloną folią aluminiową płaską tackę i włożyłam do lodówki na ok. 1 godzinę. Gotowe :) .
Najlepiej sprawdziłaby się forma silikonowa, poszukuję póki co ideału nie za miliony.
Zmieniony przez - northwestpassage w dniu 2018-07-31 11:43:29
Take your dreams seriously.