SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Porady w dziale Kuchnia Sfd - czyli pojedyncze pytania na temat gotowania.

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 295897

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 695 Wiek 33 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 8065
sprobuj:D a jak nie to mozna pewnie kupic albo moze tluczkiem:D
ja to robie tym okraglym http://hyperinzerce.cz/x-cz/inz/1933/1933047-novy-mixer-mixsy-od-zepter-2.jpg


Zmieniony przez - pijka w dniu 2010-06-20 15:21:53
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 849 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 35280
młynek do kawy

masa nałogiem życie zabawą a koxy podstawą

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 5049 Wiek 36 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 31752
masz maszynkę do mielenia mięsa?
warto i tym spróbować ;)

:)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
a jak nie to w worek i poubijac mlotkiem do miesa

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 676 Wiek 33 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 112975
Co zrobić żeby omlet z płatków (100g) był puszysty?
Dodaję 3 białka jaja, ubijam na pianę ale potem i tak na patelni klapnie?
Proszek do pieczenia czy jakieś inne techniki??

#musicislife

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 5049 Wiek 36 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 31752
ja dodaję jeszcze trochę mleka.
teoretycznie jak zrobisz pod przykrywką to będzie bardziej "puszysty" ;)

:)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 676 Wiek 33 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 112975
robie po przykrywką..
ile powinien siedzieć na patelni na stronę i na jakim gazie?
nie mam już do tego cierpliwości dlatego pytam

#musicislife

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 5049 Wiek 36 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 31752
właśnie ja robie pod przykrywką na jednej stronie bo rozwalam przy przewracaniu;p
puszysty jest m.in dlatego że mniej odparowuje (chyba:P)
więc sprawdź - na jednej stronie aż ta która nie będzie na wierzchu nie będzie wg Ciebie zdatna do spożycia;)

:)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17707 Napisanych postów 132168 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460711
Ja sobie znalazłem sposób na przewracanie owsianego smaruje talerz odrobiną oliwy następnie przykrywam tym talerzem patelnie obracam oczywiście trzymając talerz i patelnie a potem zsuwam z talerza na patelnie, ta oliwa na talerzu to po to aby placek wilgotny do talerza się nie przylepił

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 5049 Wiek 36 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 31752
:) mi na tej zasadzie talerz prawie wypadł:P

:)

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Wysokobiałkowe leczo

Następny temat

Naleśniki z cycem kuraka

WHEY premium