Szacuny
5
Napisanych postów
676
Wiek
33 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
112975
Co zrobić żeby omlet z płatków (100g) był puszysty?
Dodaję 3 białka jaja, ubijam na pianę ale potem i tak na patelni klapnie?
Proszek do pieczenia czy jakieś inne techniki??
Szacuny
18
Napisanych postów
5049
Wiek
36 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
31752
właśnie ja robie pod przykrywką na jednej stronie bo rozwalam przy przewracaniu;p
puszysty jest m.in dlatego że mniej odparowuje (chyba:P)
więc sprawdź - na jednej stronie aż ta która nie będzie na wierzchu nie będzie wg Ciebie zdatna do spożycia;)
Szacuny
17707
Napisanych postów
132168
Wiek
39 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1460711
Ja sobie znalazłem sposób na przewracanie owsianego smaruje talerz odrobiną oliwy następnie przykrywam tym talerzem patelnie obracam oczywiście trzymając talerz i patelnie a potem zsuwam z talerza na patelnie, ta oliwa na talerzu to po to aby placek wilgotny do talerza się nie przylepił
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.