SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Porady w dziale Kuchnia Sfd - czyli pojedyncze pytania na temat gotowania.

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 297873

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 695 Wiek 33 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 8065
hej jak zrobie proszek z platkow owsianych dodam mleka czy wody;p i proszku do pieczenia to uda mi sie zrobic gofry ktos probowal?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 187 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 2760
A jak robisz proszek? Da się z tego jeszcze cuś innego upiec, np. chleb?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 695 Wiek 33 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 8065
no miele;p
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17708 Napisanych postów 132171 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460727
pijaka proszę Cię łap.
Na słodko
https://www.sfd.pl/Gofry_dla_pakerów-t443767.html
Na słono
https://www.sfd.pl/Gofry_owsiano_cebulowe_na_ostro-t472349.html 

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 187 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 2760
To ja się teraz pytam jak usmażyć takie gofry nie mając gofrownicy? :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17708 Napisanych postów 132171 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460727
Jak nie masz gofrownicy to pozostaje tylko wylać na patelnie i małe placuszki robić.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 31 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 948
Czy produkty zmiksowane traca w jakims stopniu swoje wartosci?
Czy np jak zmiksuje twarog,banany,jajko i gainera to wyjdzie mi na to samo jak bym jadl wszystko osobno?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
, nie traca wartosci, gdybys piekl czy smazyl, czyli obrabial w jakis tam sposob termicznie to wtedy traca ;],w zaleznosci od temp i dlugosci pieczenia.

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 81 Napisanych postów 1126 Wiek 42 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 26840
ponawiam pytanie, olej ryzowy lepszy do smazenia czy do polewania salatek?
dzieki
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 187 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 2760
https://www.sfd.pl/Oleje_i_oliwy__zdrowe_tłuszcze_w_naszej_diecie-t201488.html
"OLEJ RYŻOWY

Olej o neutralnym smaku i zapachu. Polecany z uwagi na swoje walory jako olej sałatkowy. Znakomity także do smażenia ze względu na wysoką temperaturę dymienia i ograniczone wchłanianie tłuszczu przez potrawy. Olej rafinowany."
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Wysokobiałkowe leczo

Następny temat

Naleśniki z cycem kuraka

WHEY premium